Oldal frissítése

Lenovo IdeaPad 510-15ISK

Kiegészítők a termékhez

Lenovo IdeaPad 510-15ISK

A neves Lenovo IdeaPad 510 sorozatú notebookjai megbízható és kompakt számítógépek , amelyek elég erősek ahhoz, hogy kényelmesen kezeljék a mai igényes alkalmazások nagy részét. Az ebbe a kategóriába tartozó notebookok csúcsminőségű, keskeny profilúak, ergonómikus vezérlőkkel és teljes értékű felszereléssel rendelkeznek, így a legkorszerűbb komponensek a kényelmes munkahelyi teljesítéshez vagy szabadidőhöz a játékok és a multimédiás szórakoztatás révén.

Főbb jellemzők

  • Háttérvilágítású billentyűzet
  • Stílusos kivitel és karcsú kivitel
  • A Harman által tanúsított hangminőség
  • Modern Windows 10 Home

Ideális az úton

A notebook kiváló minőségű képet nyújt a filmek megtekintéséhez vagy a HD minőségben történő játékhoz. A filmek nézése közben még látványosabb moziélmény esetén használhatja a HDMI portot, és kényelmesen csatlakoztathatja számítógépét nagyméretű tévékészülékkel vagy projektorral. A csatlakozás a modern USB 3.0 vagy WiFi legújabb IEEE 802 specifikációval is jár .11ac.

Jó hang mindenkor

A hangminőség biztosítottsztereó hangszórók, amelyeket a Harman közönségmesterek tanúsítanak. Az audió beszéd szintén világosabb és érthetőbb a VoIP kommunikációhoz, videokonferenciahoz vagy játékhoz. EzeApproxen az eseteApproxen a notebook integrált mikrofon és HD webkamera is van felszerelve.

Kód:  NT335m6d1NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10