Oldal frissítése

Lenovo IdeaPad 320-15

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Lenovo IdeaPad 320-15

A Lenovo IdeaPad 320 sorozat laptopjai a Lenovo-tól olyan megfizethető és megbízható darabok, amelyek megfelelő teljesítménnyel rendelkeznek a legtöbb igény kielégítéséhez. A széria minden egyes modellje kiváló formatervezéssel, ergonomikus vezérléssel és teljes felszereltséggel rendelkezik, amelyet a kényelmes munkavégzést és nagyszerű szórakozást lehetővé tévő, csúcskategóriás funkciók egészítenek ki.

A Lenovo IdeaPad 320-15 laptop legfontosabb jellemzői

  • 15,6 "-es kijelző Full HD felbontással
  • Eredeti formatervezés és karcsú kivitelezés
  • Opcionálisan dedikált grafika akár NVIDIA GeForce 940MX kártyával
  • Minőségi hangzás a Dolby Audio technológia támogatásával
  • Nagy méretű HDD + SSD (konfigurációnak megfelelően)
  • Az akkumulátor maximális élettartama legfeljebb 5 óra
  • Modern Windows 10 Home operációs rendszer

Megfelelő teljesítmény keskeny laptopba zárca

A laptop nagy teljesítménnyel bíró, kétmagos AMD vagy Intel processzorral rendelkezik. A 12GB-os DDR4 memória és a tisztességes 2,133MHz problémamentes működést garantál. Az adatok és a rendszer számára az opcionálisan SSD meghajtóval kombinálható merevlemez nyújt elegendő helyet.

Ideális társa az üzleti utak során

A laptop a kiváló videólejátszás és a HD minőségű játékok érdekében 15.6”-es, tükröződésmentes felülettel ellátott LED kijelzővel és akár Full HD felbontással büszkélkedhet. A még lebilincselőbb filmnézéshez használd a HDMI portot, hogy a készüléket a TV-dhez vagy a projektorodhoz csatlakoztathasd. Ami a csatlakozást illeti, a laptop három USB (2 x USB 3.1 és 1 x USB-C) porttal, modern Bluetooth 4.1 technológiával, valamint a WiFi legújabb IEEE 802.11ac specifikációjával rendelkezik.

A minőségi hangzás magától értetődik

A készülék hangzásáról Dolby Audio támogatást élvező sztereó hangszórók gondoskodnak. Ennek köszönhetően a hang a VoIP kommunikáció, a videókonferenciák vagy játékok során még tisztább és jobban érthető. Ezekhez a laptop beépített mikrofonnal és HD webkamerával is hozzájárul.


Kód:  NT356p5d5NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05