Oldal frissítése

Lenovo IdeaCentre T540-15 Gaming

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo IdeaCentre T540-15 Gaming

Ha kompromisszumoktól mentes teljesítményt keres a játékhoz, és maximális megbízhatóságot szeretne a számítógépről, akkor a Lenovo IdeaCentre T540-15ICB Gaming PC szó szerint izgat téged. A számítógépes ház kifinomult, stílusos kialakítása nem kevésbé lenyűgöző teljesítményt rejt magában.  A gép szíve egy nagy teljesítményű, 6 magos Intel Core i5 9400 Coffe Lake processzor, 4,1 GHz-es munkafrekvenciával, kiegészítve egy NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB grafikus kártyával, saját 4 GB-os memóriájával. Ezenkívül a szerelvény tökéletes feldolgozását elegáns háromszög alakú textúra egészíti ki, és mivel ez készlet, billentyűzet és egér is megtalálható a csomagban.

    A Lenovo IdeaCentre T540-15ICB Gamer PC főbb jellemzői

    • Márkás gamer-készlet
    • Erőteljes Intel Core i5 9400 Coffe Lake processzor
    • Csúcskategóriás 4 GB-os grafikus kártya
    • SSD és HDD taktikus kombinációja
    • 7in1 memóriakártya-olvasó
    • Stílusos háromszög alakú ház-textúra
    • Billentyűzet és egér a csomagban
    • WiFi 802.11ac és Bluetooth
    • USB 3.2  Gen 1 + USB-C

    Gaming PC eredeti designnal és háttérvilágítással

    Stílusosan megtervezett számítógép ház első pillantásra felkelti az érdeklődésedet. Nemcsak kifinomult dizájnt, hanem magas funkcionalitást is kínál. Minden alkatrész könnyen hozzáférhető a karbantartáshoz, beleértve a kiegészítő alkatrészek szerszám nélkül történő beszerelését vagy a porszűrők tisztítását. A számítógép megbízható 310 W-os tápegységgel van felszerelve.

Kompromisszumok nélküli teljesítmény nem csak a játékok számára

A Lenovo IdeaCentre T540-15ICB Gaming PC Suite egyetlen cél szem előtt tartásával készült: hogy maximalizálja a játék igényeit. Tartalmaz egy 4,1 GHz-es, 6 magos Intel i5 Core 9400K processzort a Coffee Lake családból. A játékteljesítmény szempontjából elengedhetetlen az NVIDIA GeForce GTX 1650  grafikus kártya  4 GB-os GDDR5 memóriával és nagy teljesítménnyel, amely elegendő képkocka-sebességet biztosít még ultra nagy felbontású játék esetén is.

Az adatok mindig rendelkezésre állnak a két lemezen

Még az adattárolás esetében is jellemző a csúcsteljesítmény, amely egy 128 GB-os SSD-t és egy 1 TB-os HDD-meghajtót jelent. Az alap kapacitás mellett a HDD merevlemez saját 8 GB-os NAND memóriájával is rendelkezik a maximális teljesítmény és a hozzáférési sebesség érdekében. Vezeték nélküli Bluetooth és WiFi 802.11ac technológia is rendelkezésre áll. Az adatokat a 3.2 generációs USB 1 csatlakozóknak és az USB-C portnak köszönhetően nagyon gyorsan továbbíthatod.



Paraméterek

Termékszéria

PC sorozat Lenovo IdeaCentre
Kód:  TI306a1nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15