Oldal frissítése

Lenovo IdeaCentre A540-24

Kiegészítők a termékhez

Lenovo IdeaCentre A540-24

A(z) All In One PC egy igazán helytakarékos asztali számítógép, mert minden hardvert a monitorba építettek be, valamint egyszerűen telepíthető és a felesleges kábelektől is megszabadít. A(z) Lenovo IdeaCentre A540-24 23,8" átlójú kijelzővel rendelkezik. Ebbe a modellvariánsba kellően erőteljes Intel Core i5 processzort tettek, amely az igényesebb irodai munkafeladatokkal is könnyűszerrel megbirkózik. A kijelző Full HD felbontással dicsekedhet, ami bőven elegendő a munkához és a filmnézéshez. A felhasznált technológiának köszönhetően a képernyő élethű színeket és széles betekintési szöget garantál. A(z) Lenovo All In One PC egyik jelentős pozitívuma a Wi-Fi modulon keresztüli internetkapcsolódás lehetősége. Ebből kifolyólag nem kell bonyolult kábelezést végezned otthon vagy az irodában. A hagyományos monitorokkal ellentétben integrált webkamerát is kínál a videohívásokhoz. Ezenfelül memóriakártya-olvasóval is felszerelték, amelyet elsősorban a fényképészek fognak értékelni. A(z) Lenovo IdeaCentre A540-24 All In One PC csomagolásában billentyűzetet és egeret is találsz, így ezek csatlakoztatása után rögvest nekiláthatsz a munkának.

A(z) Lenovo IdeaCentre A540-24 All In One PC kulcsfontosságú tulajdonságai

  • Ez a kompakt kialakítású All In One PC helyet takarít meg az asztalon
  • A villámgyors SSD-meghajtó kapacitása: 256 GB
  • A(z) 23,8" átlójú IPS kijelző kiváló minőségű képet garantál
  • A kijelző maximum felbontása: 1920 × 1080 px
  • A(z) Lenovo IdeaCentre A540-24 számítógépbe Intel Core i5 9400T Coffee Lake típusú processzort tettek
  • Intel UHD Graphics 630 videokártya
  • Biztosan a memóriakártya-olvasónak is hasznát veszed majd
  • A Wi-Fi modulnak hála egyszerűen csatlakozhatsz az internethez
  • Webkamerával egyaránt ellátták
  • Grafikus kimenetek: HDMI
  • Összességében 2 darab USB 2.0 csatlakozót kínál az egyéb eszközök csatlakoztatásához
  • Egyéb portok: WAN/LAN és Combo Audio Jack
  • A csomagban ezeket a tartozékokat is megtalálod: egér és billentyűzet

Milyen CPU és mekkora tárhely van a(z) Lenovo IdeaCentre A540-24 belsejében?

Az All In One számítógép számítási teljesítményét és erejét a hatmagos Intel Core i5 9400T Coffee Lake processzor adja, amelynek működési frekvenciája 1,8 GHz. Ráadásul Turbo Boost üzemmódban eléri akár a(z) 3,4 GHz-et. A programok gyors futását a(z) DDR4 típusú rendszermemória biztosítja. Ez 2 bővítőhelyet foglal el a(z) 2 db elérhetőből. Meghajtóként egy rendkívül gyors SSD áll rendelkezésre. A hagyományos HDD-merevlemezekhez képest sokkalta megbízhatóbb és ellenállóbb, mivel nem rendelkezik mechanikus alkatrészekkel. A(z) Lenovo IdeaCentre A540-24 All In One PC esetében a megjelenítésről a(z) Intel UHD Graphics 630 videokártya gondoskodik.

A(z) Lenovo IdeaCentre A540-24 All In One számítógép képernyője és csatlakozói

Minden hardvert a monitorba építettek be, melynek a max. felbontása 1920 × 1080 px. A(z) 23,8" képátlójú kijelző elegendő helyet kínál a hatékony és kényelmes munkához. A képalkotásról a(z) IPS technológia gondoskodik, amely széles betekintési szöget és élethű színeket garantál. A(z) Lenovo All In One PC számos konnektorral rendelkezik az egyéb perifériák csatlakoztatásához. Pontosan 2× USB 2.0 csatlakozóval. A hangfalak csatlakoztatására a kombinált Jack konnektor szolgál. Másik monitort HDMI grafikus kimeneten keresztül csatlakoztathatsz a(z) Lenovo IdeaCentre A540-24 All In One PC-hez. A Bluetooth interfész kibővíti a csatlakoztatási lehetőségeket.

Paraméterek

Termékszéria

PC sorozat Lenovo IdeaCentre
Kód:  TI326o1nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20