Oldal frissítése

Lenovo IdeaCentre A340-22

Kiegészítők a termékhez

Lenovo IdeaCentre A340-22

A Lenovo A340 All In One egy elegáns számítógép, modern stílusos állvánnyal, amely felhívja a figyelmet . A kompakt kialakítás sok helyet takarít meg. Függetlenül attól, hogy munkahelyi vagy szórakoztató célra használja a Lenovo A340-et - minden belső teret kiválóan néz ki. Helyezze a külső eszközök összes kábelét egy kényelmes stand-in szervezőbe, és a munkaterület mindig rendben lesz. Az állvány és a képernyő beállítható a kívánt szögbe, és tökéletesen adaptálható az adott megvilágítási viszonyokhoz. Az AiO Lenovo A340 emlékezete az Ön személyes adatainak védelme érdekében is - a TrueBlock a képernyőn lévő gomb megnyomásával lefedi a webkamerát.

Főbb jellemzők Minden egy PC-ben Lenovo A340

  • Elegáns Lenovo A340 stílusos állvánnyal
  • Opcionális érintőképernyő-verzió
  • A kompakt kialakítás helyet takarít meg
  • Nagy 21,5 hüvelykes tükrözés elleni Full HD kijelző
  • Gyors SSD, akár 256 GB kapacitással
  • DVD optikai meghajtó
  • Teljes csatlakozóberendezés
  • USB billentyűzet és egér is

Nagy kijelző és sokoldalú AiO Lenovo A340

A Lenovo A340 lenyűgöző 21,5 hüvelykes Full HD kijelzője nem rejt el részletet . A vékony keret, melynek legszűkebb pontja mindössze 9,5 mm, szintén nagyszerű képet eredményez. Rendelkezésre áll egy opcionális érintőképernyő-modell, amely felhasználható az egész számítógép egyetlen érintéssel történő vezérlésére. A 2,3 GHz-es Pentium Dual Core 5405U Whiskey Lake energiatakarékos processzor beépített Intel UHD Graphics 610 grafikus kártyával elegendő teljesítményt nyújt az alkalmazások futtatásához. Egy gyors SSD-vel, akár 256 GB kapacitással, elegendő hely van minden adathoz a Lenovo A340 számítógépen. Van még egy hasznos DVD-meghajtó. A WiFi és a Bluetooth elérhető a vezeték nélküli kommunikációhoz. Csatlakoztassa a külső eszközt a Lenovo A340-hez 4 USB-porton keresztül. Mellékelt egy USB billentyűzet és egér, valamint az előre telepített Windows 10 Home operációs rendszer, így a számítógép készen áll a használatra, amikor kicsomagolja.

Paraméterek

Termékszéria

PC sorozat Lenovo IdeaCentre
Kód:  TI019h9fNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05