Oldal frissítése

Lenovo IBM 8 gigabájt DDR3 1600MHz ECC nem pufferelt Dual Rank x8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo IBM 8 gigabájt DDR3 1600MHz ECC nem pufferelt Dual Rank x8

Kiváló minőségű memória modulok DDR3 egy tapasztalt gyártó IBM tervezett nagy teljesítményű rendszerek, szerverek és többprocesszoros számítógépek. Támogatja az ECC nem pufferelt technológia paritás-ellenőrzés, és a kapacitása 8 gigabájt ECC technológia figyeli átlátható és valós időben a integritását a memóriában tárolt adatokat. Ez képes megtalálni és kijavítani a hibát, az egyik kicsit, és észleli a hibát, két bit. Néhány memória vezérlők képesek együttműködve ECC memória hibák kijavítására és a nagyobb mozgásteret. A legtöbb szerver alaplapokat igényelnek memória ECC támogatással. Együttműködve paritásellenőrzés memória eléri maximális kontroll adatforgalom. A paritás az a tény, hogy a szó jednobytovému hozzáadott kiegészítő adatok (azaz a. paritás bit), és mivel így ellenőrizni a hitelességét továbbított adatok.
Memória két külön címezhető terület (memória rank). Series kiszolgáló lapkakészletek korlátozott számú memória rank vagy közvetlenül a megadott memória konfiguráció minden nyílásba, így meg kell, ha vásárol egy órát, hogy kitaláljuk, tekintettel a jövőbeli fejlesztések - ha eléri a teljes számú memória rank az alaplap, nem lehet hozzáadni egy másik modul, akkor is, ha maradt néhány laza memóriacsatlakozókat.
Műszaki adatok:
típus:DDR3 ECC nem pufferelt
kapacitás:
8 gigabájt
Memória helyezés:
Dual Rank
Működési frekvencia:
1600 MHz-es
CAS Latency (CL):
11

Kód:  TI698c6a
Termékszám:  00D5016
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05