Oldal frissítése

Lenovo 500 Bluetooth hangszóró

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo 500 Bluetooth hangszóró

Ne engedd, hogy a fejhallgatód vagy a beépített hangszóród megállítson, amikor épp a kedvenc zenéidet szeretnéd hallgatni. Élvezd a vezeték nélküli technológiát hosszú órákon át tökéletes minőségben. Legyen szó akár a legújabb akciófilmről vagy éppen komolyzenéről, az új társad mindig ott lesz veled. A hordozható hangfalak legújabb típusai bárhol és bármikor képesek fájlokat lejátszani. Ez a készülék sem kivétel. A Lenovo 500 a legmodernebb technológiákkal lett felszerelve, mint például az NFC vagy a Bluetooth 4.1. Ráadásul bármilyen eszközről képes zenét lejátszani – legyen az tablet, okostelefon vagy notebook.

Legfontosabb jellemzők

  • Beépített akkumulátor hosszú üzemidővel
  • Bluetooth és NFC a fájlok villámgyors átviteléhez?
  • Egyszerű – nyomd meg, kapcsold össze és zenélj
  • Audio bemenet fájlok átviteléhez kábellel
  • Olyan kicsi és praktikus, hogy a hátizsákodban is elfér

Felejtsd el a kábeleket

Büszkén mondhatjuk, hogy ez a készülék a vezeték nélküli hangszórók zászlóshajója. A Bluetooth 4.1 mellett, amellyel egyébként több méter távolságból is tudsz streamelni, a készülék egy takarékos, modern NFC felülettel is fel lett vértezve. Így a mobilos adatvitel is csak egy gombnyomásnyira van tőled. Kattints NFC-t támogató okostelefonodon a csatlakoztatásra és kezdj el streamelni azonnal.

 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Kód:  NT483h1b8
Termékszám:  GXD0H56980
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05