Oldal frissítése

Lenovo 16GB DDR4 2133MHz ECC Registered

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo 16GB DDR4 2133MHz ECC Registered

Az erőteljes és megbízható szerver DDR4 típusú memória modulokat nagy teljesítményű rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépekhez tervezték. Ez a memória elsősorban a nagy teljesítményű Lenovo ThinkStation P500, P700, P900 munkaállomásokhozajánlott. Tesztelték a legkeményebb alkalmazásokkal, ezért ideális a fontos alkalmazásokhoz.
Az ECC technológia átláthatóan és valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. Ezáltal képes megtalálni és kijavítani a hibát egyetlen bitben és észlelni a hibát két bitben. Valamely memória vezérlők együttműködve az ECC memóriákkal képesek a nagyobb kiterjedésű hibák kijavítására is. A legtöbb szerver alaplap igényli az ECC támogatással rendelkező memóriát.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 133 MHz

Interfész

Feszültség 1,2 V
Egyéb jellemzők ECC, Regisztrált
Kód:  NT425a3c
Termékszám:  4X70G78062
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15