Oldal frissítése

LENOR Waterlily All in 1 - 28 darab

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LENOR Waterlily All in 1 - 28 darab

A mosópor vagy a mosógél használata rendben van, de a tétel adagolását vagy öntését kell elvégeznünk. De miért nem egyszerűsítenék, amikor ez a helyzet? Lenor gélkapszulákkal a mosás sokkal könnyebb. LENOR Vízililé gélkapszula a lótuszvirág frissítő illatával, vízililiommal, felejtsd el, és az ifeon egyenesen a mosógép dobjának hátsó részébe kerül, ahol teljesen feloldódik, és tisztítja a szennyeződéseket vagy foltokat a mosódoból. A mosott ruhanemű gyönyörű megjelenésű és lágy tapintású, és emellett akár 3 hét is eltelhet, hogy megkapja a puha, friss illatot, amelyet a gélkapszul elhagy a mosott ruhaneműben. 

A LENOR Waterlily 3 legfontosabb jellemzői 28 cm-enként

  • 3-in-1 Waterlily gél kapszulák a LENOR-tól
  • A készlet összesen 28 kapszulát tartalmaz
  • világosítja a ruhák színeit
  • a lótuszvirág illatával, a vízililiommal és a felejtsd el-nem
  • ragyogó tisztaság és a ruhák tartós illata
  • a kapszula teljesen feloldódik a mosás alatt
  • könnyen kezelhető

Könnyen kezelhető

A gélkapszulák előnye, hogy mosás előtt nem kell mérni vagy öntenie semmit. Vegye ki a Lenor Waterlily gélkapszulát közvetlenül a mosógép dobjának hátuljához a ruháddal együtt. A kapszula teljesen feloldódik a mosásban , eltávolítja az összes szennyeződést és foltot, és tartósan friss illatot hagy a ruhákon. 

Összetétel

> 30% anionos tenzid; 5-15% Seife; <5% Nichtionische Tenside, Phosphonate; Enzim, Optische Aufheller, Duftstoffe, Alfa-izometilionon, Benzil-szalicilát, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

Paraméterek

Használat

Ruha színe Színes ruhákhoz
Tulajdonságok Színintenzitás megtartása

Darabszám

Darabszám 28 db
Kód:  PPR379

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05