Oldal frissítése

Lena Dřevěné puzzle - vrtulník

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lena Dřevěné puzzle - vrtulník

LENA Fa puzzle célja, hogy támogassa a finom motoros készségek gyermekek tizennyolc hónap, és a játékos megközelítés a látszólagos banalitás Beletelik éles szeme, akik a világ egyetlen rozkoukávají.LENA játékok készülnek az ökológiai forgalom a legfinomabb anyagok és konkrétan a fa kívánatos évek szülők bátor között játékok. 

Legfontosabb jellemzők

  • mat egy kivájt motívum vázlat megkönnyítése intuitív játék
  • tartós anyag ellenáll kezelése gyermek készülékek
  • barátságos anyag a természettel
  • élénk színek magára a figyelmet
  • Issues vonzó puzzle gyerekeknek, akik szeretik felfedezni a világot

A nagy világ Lena

Már az első életévben vonzzák a figyelmet a legfiatalabb gyermekek különösen rendkívüli jelenségek és a kibocsátó hangot. Ezek közé tartozik a járművek, mint például orvosi, helikopter vagy rendőrautó, például. Ha a gyermek az egyik olyan színes dudálás autók elbűvöl, vigasztalta őket és csendesebb opciót. Ismerkedjen meg a gyerekek a külvilággal kaland rejtvények Lena!

méretek:
14x2x18 cm

anyaga:
faipari

Gyermekek számára megfelelő 18 hónap.

Kód:  HRAif1131
Termékszám:  32084

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10