Oldal frissítése

Leifheit Window Cleaner 51003 ablaktisztító, mop, nyél

4,8 623 értékelés
20 390 Ft

Leifheit Window Cleaner 51003 ablaktisztító, mop, nyél

Ez a kiváló Leifheit ablaktisztító biztosan segítségedre válik, 43 cm-es nyelével és az ablaktisztító moppal a végén. A kompakt, fehér és türkiz design leegyszerűsíti az ablakok mosását. Makulátlanul tisztít és porszívóz. Az elektromos vízszívás tökéletesen fényessé teszi a tükröket, csempéket vagy a zuhanyfülkét. A nagy tartálynyílásnak köszönhetően nagyon könnyű kezelni és tisztítani. A gumitörlő hossza 28 cm, teljesítményét akkumulátor biztosítja, mely készenléti érzékelővel van ellátva. Természetesen kompatibilis minden  Click rendszerű eszközzel. Mérete 48×23×10 cm.

Legfontosabb jellemzők

  • Ablaktisztító, nyéllel és moppal
  • Foltmentesen tisztít és porszívóz
  • Elektromos vízleszívás
  • 28 cm hosszú gumitörlő
  • Széles tartály nyílás
  • Készenléti érzékelő 35 percig
  • Kompatibilis az összes Click rendszerű eszközzel

Tökéletes tisztaság

Aki rendszeresen takarít, biztosan örülni fog ennek a kényelmes, gyors, csíkmentesen és mindenekfelett vezeték nélkül működő ablaktisztítónak. A készlet része a 35 perces készenléti idővel rendelkező akkumulátor és egy töltőadapter. A porszívó Európában készült kiváló minőségű termék, 100 ml-es víztartállyal rendelkezik. Akril felületeken nem használható.

 

Paraméterek

Típus

Típus Kézi

Tulajdonságok

Tartály térfogata 100 ml
Tömeg 1 610 g
Akkumulátor kapacitás 35 perc
Kód:  LEIWIN04
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  51003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20