Oldal frissítése

Leifheit Combi Disc Mop 52053 felmosó szett

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leifheit Combi Disc Mop 52053 felmosó szett

A Leifheit Combi Disc Mop 52053 felmosó szett nagy segítséget nyújt otthona ápolásában, hisz könnyen eltávolít bármilyen szennyeződést a padlóról. Hála extra méretű felmosófej felületének, még alaposabban és gyorsabban varázsolja tisztává padlóját. Az Erős nedvszívó képességű mikroszálas rojtok még nagyobb mennyiségű szennyeződést és vizet képesek befogadni. A könnyű kezelhetőség és a munka kényelmesebb végrehajtása érdekében egy praktikus, rugalmas 360°-os csuklóval látták el, mely irányíthatóságot biztosít. Erőfeszítés nélkül, könnyen megtisztíthatja a problémás, bútorok alatti, székek és asztal körüli területet.

Legfőbb előnyei:

  • Extra széles felmosófej
  • Magas nedvszívó képességű mikroszálas rojtok
  • Flexibilis, 360°-os csatlakozó csukló
  • 140 cm-es acél nyél
  • CLICK SYSTEM - kompatibilis más Leifheit termékekhez is

Hasznos segítség a takarításnál

A felmosófejnek 140 cm hosszű acél szára van, ami nagyban megkönnyíti a takarítást. Óriási előnye, hogy csatlakoztatható a Leifheit más, CLICK SYSTEM termékeihez. Ha a fejet cserélni kell, a márka tisztító eszközökei közül válogathat. Vásárolja meg ezt a praktikus szettet, mellyel gyerekjátékká válik a felmosás.

 
 
Kód:  LEISC007
Termékszám:  4006501520531
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15