Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Concept légtisztítók, párásítók és páramentesítők

concept légtisztítók

Légtisztítás a Concept segítségével

Az egészséges és tiszta levegő az otthonodban elengedhetetlen a biztonságod érdekében. A túl párás vagy túl száraz levegő és a benne lévő szennyeződések számos betegséget okozhatnak, elősegíthetik az allergiák kialakulását vagy kifáraszthatják a szervezetet, ezért fontos, hogy gondoskodjunk az otthonunk levegőjéről. A Concept légtisztítók, párásítók és párátlanítók gyorsan és hatékonyan tudnak segíteni a kívánt hatás elérésében.

concept légtisztítók

Légtisztítók

A Concept légtisztítók garantálják a tiszta és egészséges, baktériumok, vírusok, szmog, kellemetlen szagok, különféle allergének és egyéb veszélyes anyagoktól mentes levegőt. A készülékek 7-szeres szűréssel rendelkeznek, amelyek felfogják a káros anyagokat, és megakadályozzák azok terjedését. A készülék tartalmaz egy UV-lámpát, amely elpusztítja a káros anyagokat, valamint egy ionizátort, amely növeli a negatív töltésű ionok mennyiségét a levegőben, ezáltal javítva a levegő minőségét. Ugyanakkor a légtisztító rendelkezik levegőminőség-érzékelővel is, amely lehetővé teszi a levegőben szálló por szintjének gyors meghatározását. Az aktuális állapot alapján a légtisztító maga állítja be az optimális tisztítási sebességet, és tökéletesen tisztítja a levegőt. Biztosíts magadnak tiszta levegőt a légtisztítóval még éjszaka is - az éjszakai üzemmódnak köszönhetően, amely kikapcsolja az összes világítást, és csökkenti a motor teljesítményét, hogy nagyon csendes üzemmódban működjön. A Concept Home mobilalkalmazásnak köszönhetően távolról elindíthatod vagy leállíthatod a légtisztítót, beállíthatod a tisztítási sebességet, ellenőrizheted a szűrők állapotát vagy akár a helyiség levegőjének aktuális állapotát is.

Párásítók

A lakásban lévő száraz levegő növeli a légzőszervi megbetegedések kockázatát, súlyosbítja az asztmát, az allergiát és általánosségban elmondható, hogy fárasztja a szervezetet. Ha otthonodban az alacsony páratartalom okoz problémát, a párásító a legjobb segítség. Növelheti a helyiség páratartalmát, egészségesebb környezetet teremthet, és az aromadiffúzornak köszönhetően akár illatosíthatja is a lakást az általad választott illattal. A párásítók csendesek, így éjszaka is bekapcsolva maradhatnak, csak állítsd be az időzítőt, hogy mennyi idő után kapcsoljon ki. Egyes modellek színes háttérvilágítással rendelkeznek, amelyet hangulatodhoz vagy a szoba dekorációjának megfelelően változtathatod. A ZV2021 párásító UVC-lámpával és plazma funkcióval is rendelkezik, amely segít eltávolítani a levegőből a káros baktériumokat, vírusokat, penészgombákat és szagokat.

concept párásítók
concept páramentesítők

Páramentesítő

A Concept páramentesítő készülékek a magas páratartalom és a penész ellen veszik fel a harcot, amely arcüreggyulladást, hörghurutot és más légúti megbetegedéseket okozhat. Általános szabályként elmondható, hogy minél nagyobb víztartállyal rendelkező párátlanítóval rendelkezünk, annál nagyobb helyiséget tudunk vele párátlanítani. Ha a tartály megtelt, a készülék automatikusan kikapcsol és bekapcsol a jelző lámpa. A páramentesítő készülékek a könnyebb kezelhetőség érdekében érintőképernyővel is rendelkeznek. A készülékhez tartozik egy 3-szoros szűrőrendszer, mely hozzájárul a tiszta levegőhöz, emellett porszűrő, HEPA 13 szűrő és szénszűrő is található benne. Az újabb modellek UV-lámpával és ionizátorral vannak felszerelve.


Paraméterek módosítása
75 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05