Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75168 Yoda Jedi Starfightere

5 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75168 Yoda Jedi Starfightere

Építsd meg Yoda Jedi Starfighterét és bővítsd egy újabb darabbal a LEGO Star Wars gyűjteményed. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt e halhatatlan saga rajongóinak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lépj be a Star Wars világába, legyen veled az Erő, s harcolj a Sötét Oldal ellen. Vagy inkább saját új, és eredeti történeted játszanád el? A fantázia nem ismer határokat! Ez a LEGO szett rengeteg kalandot kínál és órákon át szórakozathat családtagjaidat is beleértve. A LEGO-val való játék hozzájárul a gyermekek kreativitásának és a fantáziájénak fejlődéséhez. Más építőjátékokkal összehasonlítva a LEGO készletek nagyobb szilárdságot, tartósabb színt és pontosabb méreteket kínálnak, melynek köszönhetően könnyen össze- és szétszerelhetők. Ez a játék valóban időtlen és számos kíváncsi generáció nőtt és nő fel rajta.

LEGO Star Wars

  • 8 és 12 év közötti gyermekek számára tervezték 
  • Új kalandok és karakterek a Star Wars világából 
  • Robusztus és tartós konstrukció az akciódús játékért
  • Fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • Egyedül és az egész családdal is játszható 
  • Darabszám - 262

LEGO Star Wars - Yoda Jedi Starfightere

Yoda mestert képességei kiválóvá teszik arra, hogy távoli bolygókra utazzon. Használd ki képességeit, és indulj útnak a társaságában. Mivel jó harci felszereléssel rendelkezik, nem kell amiatt aggódnod, hogy mi lesz, ha az út során ellenségekkel találkoztok. A Starfighter összecsukható szárnyakat tartalmaz, valamint elöl és felül nyitható pilótafülkét, mini figurát, hátsó utasteret R2-D2 számára, két fénykardot és egy rugós kilövőt. Ne bízz semmit a véletlenre, és akkor mindenre készen álhatsz.

A csomag tartalma:
2 mini figura - Yoda mester és R2-D2
Starfighter - összecsukható szárnyak, mini figura, R2-D2 a hátsó részben, két fénykard és rugós kilövő
Yoda fénykardja
kilövő

Kód:  LO1537
Termékszám:  5702015866859
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05