Oldal frissítése

LEGO Ultra Agents 70168 Drillex Diamond Job

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ultra Agents 70168 Drillex Diamond Job

LEGO Ultra minőségben Drillex 70168 ellopta a gyémánt gyermekek számára tervezték 8-14 év. Tartalma lánctalpas páncélozott járművet, és a két karakter. Egyikük Drillex, amelynek fő fegyvere az egyik egy fúrótorony, amely fúrt a képességeket ami az útjába, és a második szám a Bolt ügynöke. Visel fekete öltöny és a nyakkendő, fehér ing. Fegyveres éjjellátó és a hátizsák speciálisan felszerelt két robotkarokkal. Az egyik hordozza energia pajzs, míg a másik egy energia kést. Ezen túlmenően, mindkét oldalán a kék szárnyak. Bolt okos és hozzáértő. Ha valami elromlik, ez nem helyes, de ez talán még jobb. Bolt je technologickým mozkem zpravodajské služby a všechny parádní vychytávky agentů jsou jeho nápady.

Bolt ügynöke feladata, hogy megvédje az ultra-chip, amely tartalmazza a titkos terveket és egy lista az összes Ultra szerek. Musíte proto použít všechny své schopnosti, aby jste mohli přelstít protivníky a ochránili město Astor. Astor Város oszlik hat városi területeken, ezért először meg kell meghatározni, hogy mely körzetekben bűnözők bűncselekményeket. Ezután meg kell sürgősen kezdeni a harcot az ellenséggel, és védi az értékes ultra chip.

Ez a készlet illeszkedik a fogalom a LEGO, amely szerint fontos, hogy dolgozzon ki a gyermekekben az ismeretek és tapasztalatok együtt képzelet és a kreativitás. Ez ad a gyerekek egy esélyt, hogy megmutassa készség összeszerelés játékok, de ez is támogatja a fejlődést saját fantáziáját. Semmi nem akadályozza meg a gyerekek, hogy a karakterek különböző feladatokat és funkciókat. A karakterek lehet, hogy pozitív vagy negatív hős. A gyerekek létre saját ötletek és kalandos történeteket, és úgy töltsétek be álmaikat. Adjon gyermekének már kinőtt játszott játék autók, a lehetőséget, hogy dolgozzon kreatív tehetségeket LEGO!
Darabszám:312
Ajánlott kor:
8-14 éves
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO686
Termékszám:  5702015354271
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20