Oldal frissítése

LEGO Ultimate - CHIMA 3 db-os készlet

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Ultimate - CHIMA 3 db-os készlet

Kiváló minőségű meghatározott témájú Lego Chima tartalmaz mindent, hogy majd a kis diák az iskolában szükség - az iskola táska, tolltartó és hátizsák felszerelt sportruházat és papucs.
Táska kínál egy nagyon könnyű kialakítás párnázás kényelmes és lélegző anyagból. A nagyobb kényelem párnázott állítható vállpánt és a mellkas. Az alján a táska alakú láb, amely megvédi a nedvességtől és a szennyeződésektől.Amellett, hogy a fő zseb található oktatási segédanyagok találtak egy táskát, és egy szigetelt első zseb a snackek, oldalsó hálós zseb vizes palackot, első zseb ceruzatartó, egy zseb a kis tételek és a bot.
Ceruza van szerelve márkás tollak és egyéb iskolai felszerelés. Pontosabban, van 4 erős háromszög ceruzák, 6 vékony ceruzák, 2 ceruza, vonalzó, egyenes, radír, ceruzahegyező és egy dupla menetrendet.
Hátizsák kondigépek vagy papucs könnyen rögzíthető közvetlenül a hátizsák. A átváltást cipzárral van felszerelve, kényelmes fül szállítására.
Műszaki adatok:
 
téma:
Lego Chima
hátizsák:
Térfogat: 16 l
Súly: 890 g
Külső méretei: 26 x 39 x 25 cm
Belső méretek: 25 x 38 x 24 cm
A készlet tartalma:
1 hátizsák
1 ceruzatartó felszerelt
1 hátizsák edzés ruhát és papucsot
 
Kód:  GR428l
Termékszám:  4047443175649

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05