Oldal frissítése

LEGO Technic 42049 Mine Loader

Kiegészítők a termékhez

LEGO Technic 42049 Mine Loader

Ride a föld alatt a robusztus jármű 2 az 1-ben, amely magában foglalja a klasszikus kombináció sárga és fekete színben, részletes motor mozgó dugattyúkkal és forgó propellerek, és masszív kerekek nagyméretű gumiabroncsok. Használja a csuklós kormánymű, hogy eljusson a kívánt helyre, majd aktiválja a sokoldalú kar emelő és anyagmozgató nehéz terhek.Miután befejeztük a mozgó nehéz terhek, tolja a modell, és hozzon létre egy csodálatos jármű ástak le. Interaktív 3D digitális alkalmazás utasítások LEGO épület online elérhető mindkét modell.

LEGO Technic

LEGO Technic

LEGO Technic minden szerelmeseinek a gépek és berendezések. Jellemzőjük pontos feldolgozása a legapróbb részleteket is, a magas funkcionalitás és a mobilitás modellek. LEGO Technic nagy előnye az a képesség, hogy újjáépítsék a modelleket más témában hasonló gépek. 

építeni lehetőségek

  • Bányászat pirotechnikai autó
  • jármű ástak le
  • 476 db
LEGO Technic

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO1178
Termékszám:  5702015591973
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10