Oldal frissítése

LEGO Technic 42047 Rendőrségi rohamkocsi

4,9 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Technic 42047 Rendőrségi rohamkocsi

Gyorsítson fel hihetetlen sebességre ezzel a csodálatos modellel, amely csodálatos  fehér, lime és fekete színekben pompázik, ragyogó rendőrségi matricák vannak rajta, hatalmas, extra széles felnik alacsony gumikkal,  piros-kék rendőrség figyelmeztető jelzések és durva lökhárító!  Hozza működésbe az erős motort,  és lépjen akcióba ezzel a durva, négykerékhajtású, rendőri rohamkocsival! Kombinálja a  42046  modellt   az üldöző verseny járművel,  és élvezzen még több nagy sebességű akciót!

LEGO Technic
 

LEGO Technic

A LEGO Technic (műszaki) készleteket azoknak tervezték, akik a gépek és a műszaki dolgok szerelmesei.  A LEGO Technic sorozat tagjait a  legkisebb részletek pontos kialakítása,  a magas funkcionalitás és  a modellek mobilitása jellemzi. A  LEGO Technic nagy előnye az a képesség, hogy a játékosok újjáépíthetik a modelleket más,  tematikailag  hasonló gépekké.

Építési lehetőségek

  • rendőrautó
  • Forma 1-es autó (kombinálva a 42046 modellel)
  • 185 darab
LEGO Technic
 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló rendelkezésnek és a cseh törvényhozás minden jogi normájának . Természetesen van egy CE megfelelőségi nyilatkozat is hozzá.

 
Kód:  LO1176
Termékszám:  5702015590952
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10