Oldal frissítése

LEGO Technic 42025 - Teherszállító repülőgép

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Technic 42025 - Teherszállító repülőgép

A LEGO Technic készleteket a gépek és technológia szerelmesei számára tervezték. A LEGO Technic sorozat jellemzője a részletes kidolgozottság minden kis részletre odafigyelve, emellett a modellek funkcionalitás és mobilitás terén is remekül teljesítenek. A LEGO Technic nagy előnye, hogy az egyes modellek újjáépíthetők más funkciójú hasonló gépekké. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt, emellett az egyik legnépszerűbb játék a gyerekek körében.

Dübörögj végig a kifutópályán és indulj egy újabb küldetésre a szállító géppel, amely az eddigi legnagyobb és legtöbb tudást igénylő LEGO® Technic repülő. Ez sokkal több, mint egy egyszerű modell, mert számos valósághű funkcióval van felszerelve. Mozgasd a botkormányt és figyeld a fékszárnyak és csűrőlapok mozgását. Kapcsold be a LEGO® Power Functions motorokat és nyisd fel az elülső és a hátsó rakodóteret. Húzd be a kerekeket és pörgesd fel a légcsavarokat. Éppen olyan, mint az igazi! Teherszállító légpárnás járművé is átépítheted.


Jellemzők:
Termékcsalád:
LEGO Technic
Építési lehetőségek:
- teherszállító repülő
- teherszállító légpárnás jármű
Darabszám:
1308
Ajánlott kor:
10–16 év
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Kód:  LO598
Termékszám:  5702015122535
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10