Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75230 Porg

Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75230 Porg

Építsd meg Porgot, a LEGO Star Wars gyűjtemény újabb szuper darabját! A LEGO Star Wars remek szórakozást kínál a sorozat kis és nagyobb rajongói számára egyaránt. Segítségével betekintést nyersz a Star Wars világába, ahol az Erő sötét oldala ellen harcolhatsz fénykardokkal. Vagy szeretnél inkább saját és eredeti történetet írni? A fantáziádnak semmi nem szab határt. A kalandokkal és akcióval teli készletek hosszan tartó szórakozást nyújtanak kisebb és nagyob gyerekeknek egyaránt. A többi építőjátékhoz képest a LEGO masszív, színtartó és méretezése is pontos, így az építés és a bontás egyszerű. Ez a játék számos generációt kiszolgál.

A LEGO Star Wars főbb jellemzői

  • 9 és 14 éves kor között ajánlott
  • Indulj újabb kalandokra a Star Wars karakterekkel
  • Erős és tartós kivitel a valódi akcióhoz
  • A filmet felelevenítő alapos kidolgozás 
  • A LEGO fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Javítja a finommotoros képességeket
  • A gyermek játszat egyedül, vagy akár a család bevonásával
  • A Porg készlet 811 darabból áll

LEGO Star Wars - Porg

Építsd meg az egyedi és összetéveszthetetlen Porgot a Star Wars: Az utolsó Jedik című filmből. Porg egy szárnyas lény, repül, fészket rak, az Ahch-To bolygó szigeteinek partjain él. A LEGO Porg nagyszerű részletességgel készült, szárnya van, kinyitja a száját, és színei a filmbeli karaktert idézik. Egy trükköt is tud, nyomd meg a farkát, mire csapkodni kezd a szárnyával. Gyűjteményedet egészítsd ki a csomagban található bemutatóállvánnyal, illetve táblával és a mini Porg figurával. Porg alig várja, hogy megépítsd. Star Wars: Az utolsó Jedik gyűjteményedet további karakterekkel teheted teljessé.

A csomag tartalma:
Porg építőelemek
Bemutatóállvány táblával és mini Porg
Építési útmutató
Porg mérete:
19 cm


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 9 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Csillagok háborúja
Kód:  LO75230
Termékszám:  5702016367386
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10