Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™ 75192

4,9 66 értékelés
264 490 Ft

LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™ 75192

A legnagyobb LEGO® készlet, amely valaha készült

A Star Wars legenda egyetlen igazi rajongójának gyűjteményéből sem hiányozhat az egyedülálló LEGO Star Wars Millenium Falcon 75192 mega-készlet. Ez minden idők legnagyobb LEGO készlete, amely a híres és vakmerő légikalóz, Han Solo nevezetes koréliai űrhajóját ábrázolja a legkisebb részlet pontosságával.

Hagyd, hogy magával ragadjon a külső és belső tér lenyűgöző kifinomultsága, ahonnan semmi sem hiányzik, ami az igazi Millenium Falcon filmben megvan! Megtalálhatóak itt az alsó és felső rész négycsövű lézerágyúi, a leszálló talpak, a lehajtható rámpák és a levehető tetejű pilótafülke 4 minifigura számára. Az egyes hajótest panelek alatt, a törzsben található a részletesen kidolgozott, fő rakománytér, a hátsó tárolóhely és a tüzérségi állás is.

A csomag tartozékok széles skáláját tartalmazza, köztük nemcsak a legénység minifiguráit, hanem azok autentikus fegyvereit is.

A teljes űrhajó szerkezetét egy pillanat alatt átalakíthatod egy korábbi változatból egy olyan újabb  verzióra, ami a VII. és VIII. epizódból ismert .


A LEGO Star Wars Millennium Falcon legfontosabb jellemzői

  • 16 éves kortól ajánlott
  • 7541 darab - a legnagyobb LEGO készlet, amely valaha készült
  • Rendkívüli módon kidolgozott külső és belső részletek
  • 4 figura a klasszikus karakterek közül (Han Solo, Leia, Chewbacca, C-3PO) + 3 figura a VII. és VIII. epizódból (az idős Han Solo, Rey, Finn)
  • Méretei: 21 × 84 × 56 cm
  • Számos eredeti kiegészítő elem és tartozék a Star Wars filmből
LEGO Millennium Falcon

Ez a gondosan kidolgozott modell nemcsak tökéletes részletekkel, de cserélhető műholdas antennákkal és a népszerű Star Wars karakterekből összeállított legénységgel is rendelkezik. Eljátszhatod a klasszikus LEGO Star Wars kalandokat Han Solo-val, Leiával, Chewbaccával és C-3PO-val, vagy beléphetsz a VII. és VIII. epizód világába az öreg Han Solo-val, Rey-jel, Finn-nel és BB-8-tel együtt.

LEGO Millennium Falcon figures



Nem fogsz unatkozni

Az akciós szórakoztatást számos mozgó alkatrész garantálja. Az egész űrhajó 3 szektorból áll - a fő rakományrekeszből, a gépház hátsó részéből és a tüzérségi állásból. Minden szektorban kifinomult belső terek találhatóak megfelelő funkcionális részekkel.  

Sok minifigurával játszhatsz

 Két minifigura-készlet áll rendelkezésedre a legénységhez: 4 klasszikus - Han Solo, Chewbacca, Leia és C-3PO,  valamint további 3 minifigura a VII. és a VIII. epizódból:  az öreg  Han Solo, Rey és Finn. Természetesen nem hiányozhat a BB-8 droid sem, a 2 beépíthető Porg sem, de a beépíthető Mynock sem.

Erőteljes fegyverek az igazi Csillagok háborújához

A  hajó alján és tetején található, négycsövű lézerágyúk mellett  a készlet rejtett sugárvetőket és legénységi fegyvereket is tartalmaz - sugárvetőket, sugárvető pisztolyokat és  puskákat, és természetesen Chewbac-számszeríjat is.


A LEGO Star Wars egy nagyon szórakoztató játék a halhatatlan legenda fiatal és régi rajongóinak. Egy pillanat alatt elröpít téged a Csillagok háborúja világába, ahol lézerkardokkal harcolhatsz az Erő sötét oldalával. Vagy te inkább saját, eredeti, teljesen új történetedet szeretnéd létrehozni? A képzelet nem ismer határokat! Ezzel az akciós  kalandkészlettel órákig elszórakozhatsz családtagjaiddal együtt.  A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően a készlet kiválóan alkalmas gyűjtőknek is, de nagyszerű mutat minden Star Wars rajongó polcán is. Engedd, hogy az Erő legyen veled a játék során!




Paraméterek

LEGO

Ajánlott Felnőtteknek
Darabszám 7 541 db
Sorozat LEGO® Star Wars
Téma Járművek, Világűr, Repülők, Star Wars
Megjelenési év 2017
Figurák C-3P0, Finn, Han Solo, Chewbacca, Leia hercegnő, Rey

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 16 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Darabszám 7 541 db
Téma Filmek és sorozatok

Innen ismerheted

Téma Csillagok háborúja

Játék kategória

Játék kategória Épitők
Kód:  LO75192
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  5702015869935
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10