Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75188 Ellenállás oldali bombázó

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Star Wars 75188 Ellenállás oldali bombázó

Építsd Ellenállás oldali bombázót, és a LEGO Star Wars gyűjtemény egy másik nagyszerű részével lehetsz gazdagabb. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt a halhatatlan történet kis és nagy rajongóinak. Azonnal a Csillagok háborújában találhatod magad, ahol harcolhatsz a Sötét oldal ellen az Erő fénykardpárbajában. Vagy inkább saját eredeti és teljesen új történetet találnál ki? A képzelet nem ismer határokat! Ez a készlet tele van kalandokkal, órákon át rengeteg szórakozást nyújt majd neked és az idősebb gyerekeknek. A Lego építőkészlet játék által fejleszti a kreativitást és a fantáziát. Más építőjátékokkal összehasonlítva a Lego készlet szilárd részekből áll, tartós színeket és pontos méreteket biztosít, ami azt jelenti, könnyű összerakni és szétszerelni. Hidd el, hogy generációkon át tartós játékod lesz.

A LEGO Star Wars Ellenállás oldali  bombázó főbb jellemzői

  • 9-14 éves gyermekeknek

  • Új kalandok és karakterek a Csillagok háborújából
  • Robusztus és tartós konstrukció az igazán kalandokban teli játékhoz
  • Részletes kidolgozottság az eredeti filmhez hasonlító formában
  • LEGO fejleszti a kreativitást és elősegíti a fantázia szárnyalását
  • A finommotoros készségek gyakorlása
  • A gyermek maga is játszhat vele, vagy bekapcsolódhat az egész család
  • Az Ellenállás oldali bombázó 780 db-ból áll

LEGO Star Wars - Ellenállás oldali bombázó

Emlékezz az emlékezetes jelenetekre a Csillagok háborúja 8. részére: ezzel a nagyon részletes kidolgozottságú Ellenállás oldali bombázó modellel. Pontos részletei által eláll a lélegzeted! Szállj fel a fedélzetre, és csatlakozz Poehoz és Holdo admirálishoz, és vegyél részt más galaktikus kalandokban is. Belül található 2 nyitható hátsó lövésztorony egy minifigurának kialakított hellyel, felemelhető fegyverekkel, egy elülső pilótafülke 2 minifigurával levehető fedéllel és szintén levehető felső résszel. A bombák kiengedésének funkciójával és a rugós kilövővel mintha minden csatát előre megnyertél volna.

A csomag tartalma:
5 minifigura - Poe Dameron, Holdo Admirális, Paige Ellenállás oldali lövész, az Ellenállás oldali bombázó pilótája, Ellenállás oldali katona 
Bombázó - bombák kiengedésének funkciója, 6 bomba
2 rugós kilövő
2 nyitható torony hátsó ágyúkhoz minifiguráknak
hátsó emelőkarok
elülső pilótafülke 2 minifigurával és levehető fedéllel
levehető felső részén a könnyű hozzáférés érdekében
egyenes alap
Poe pisztoly

 
Kód:  LO75188
Termékszám:  5702015869898
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05