Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75164 A Felkelő katonák harci csomagja

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75164 A Felkelő katonák harci csomagja

Építsd meg a Felkelő katonák harci csomagját és egy jól sikerült darabbal gazdagodik LEGO Star Wars gyűjteményed. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt a halhatatlan sorozat fiatal és idős kedvelői számára egyaránt. Egy pillanat alatt a csillagok háborújának világába repít, ahol fénykardokkal harcolhatsz az Erő Sötét oldala ellen. Szívesebben alakítanál ki inkább egy saját, eredeti és teljesték en új történetet? A képzeletnek semmi sem szab határokat! Az akcióval és kalanndal teli építőjáték téged és idősebb gyermeked órákon keresztül elszórakoztat. A Lego építőjátékok játékos formával fejlesztik az alkotókészséget és a képzelőerőt. Egyéb építőjátékokkal szemben a ego erősséget, állandó színt és a méretek pontosságát garantálja, ami egyszerű építést és szétszedést biztosít. A játék generaciókon át változás nélkül fennmarad.

LEGO Star Wars

  • 6-12 év közti gyermekek számára ajánlott
  • Új Star Wars kalandok és karakterek
  • Robusztus és ellenálló szerkezet az igazán akciódús játék érdekében
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • A finommotorikus képességek gyakorlása
  • A gyerekek egyedül is eljátszanak vele, de csatlakozhat az egész család
  • 120 elemből áll

LEGO Star Wars - A Felkelő katonák harci csomagja

A Felkelők hadseregének szüksége van haderejének feltöltésére. Állts fel a harci csomagot és segíts nekik. A négy figura egyike felugorhat a blasterrel felszerelt speeder motorra, a forgó lézerágyúval ellátott lövészárok pedig egy másikra vár. A többiek elengedhetetlen blasterjeikkel siethetnek a Felkelők győzelemre segítésére.

A csomag tartalma:
Négy Felkelő katona minifigura
speeder motor egy kilövővel és hellyel a minifigura számára
forgó lézerágyúval és kilövővel ellátott lövészárok
póttöltények

Kód:  LO1535
Termékszám:  5702015866750
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15