Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75158 Lázadó harci fregatt

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Star Wars 75158 Lázadó harci fregatt

Építsd fel a felkelők harci fregattját, hogy egy újabb darabbal gazdagodjon a LEGO Star Wars gyűjteményed! A Lego Star Wars remek szórakozást nyújt a halhatatlan történet fiatalabb és idősebb rajongóinak egyaránt. Egy pillanat alatt elrepít a Star Wars világába, ahol a sötét oldal ellen harcolhatsz az Erő fénykardjával. Vagy inkább a saját eredeti és teljesen új történetedet élnéd meg? A képzelet nem ismer határokat! Ez az izgalmas és kalanddal teli készlet több órán át szórakoztat majd téged és idősebb társaidat. A Lego játékosan fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. Más építőkockákkal összehasonlítva a Lego készlet szilárd, megőrzi színeit és méretpontos, amely könnyű összeszerelést és szétszedést tesz lehetővé. Hidd el, ez a játék generációkon keresztül megőrzi változatlan minőségét.

LEGO Star Wars

  • Ajánlott korosztály: 9-14 év között

  • Új kalandok és karakterek a Star Wars történetből
  • Robusztus és tartós konstrukció egy igazán akciódús játékhoz
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Erősíti a finommotoros-készségeket
  • A gyermek játszthat egyedül, vagy az egész családdal
  • 936 darabból áll

LEGO Star Wars - Lázadó harci fregatt

A birodalmi egységek Ezrára és lázadó barátaira vadásznak. Ők azonban a felkelők harci fregattján rejtőznek. Ám még ott sem lehetnek teljes biztonságban. Ha harcra kerül a sor, állítsd megfelelő pozícióba az emelőkart, és terjeszd ki a szárnyakat! Ezután töltsd be a rugós kilövőket, és tüzelj! Vissza tudod verni a birodalmi ügynök, Kallus támadását, és biztonságba tudsz vonulni?

A csomag tartalma:
5 minifigura - Ezra Bridger, Kallus ügynök, Ahsoka Tano és Sato parancsnok, plusz Chopper asztrodroid
Lázadó fregatt kinyitható szárnyakkal, rugós működtetésű kilövő, korongvető, praktikus emelőkar és levehető tető a belső rész könnyű megközelíthetőségéért
Ahsoka és Ezra fénykardja
Kallusz ügynök összeszerelt fegyvere
franciakulcs

Kód:  LO1358
Termékszám:  5702015593939
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10