Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75144 Hósikló

Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75144 Hósikló

Szerezd meg a Hósiklót és egészítsd ki újabb nagyszerű elemmel LEGO Star Wars gyűjteményed! A LEGO Star Wars remek szórakozást kínál minden rajongónak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Pillanatokon belül elragad a Star Wars világa, te is szereplőjévé válsz és lézerkarddal harcolhatsz a sötét oldal ellen. Vagy inkább saját történetedet szeretnéd létrehozni? A képzelet nem ismer határokat. A készlet számtalan akciódús kalandot tartalmaz, így a több órányi önfeledt szórakozás garantált! A LEGO fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt. Összehasonlítva más építőjátékokkal, a LEGO garantálja a darabok szilárdságát, színtartósságát és méretpontosságát, ezzel együtt pedig egyszerű össze -, és szétszerelést biztosít.  Hidd el, ez a játék több generációt is túl fog élni.

Főbb jellemzők 

  • Korosztály: 14 éves kortól ajánlott
  • Új kalandok és Star Wars karakterek
  • Tartós konstrukció az igazi akciójátékélményért 
  • Részletes kidolgozottság az eredeti film alapján
  • A LEGO fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Fejleszti a kézügyességet
  • Egyedül vagy akár az egész családdal is játszható
  • A készlet 1703 alkatrészt tartalmaz

LEGO Star Wars - Hósikló

Hogyan is felejthetnék el a rajongók ezt az ikonikus repülőt a Star Wars V. Epizódjából a Birodalom Visszavágból. A pontos részletkidolgozottságtól a lélegzeted is eláll! Lépj a feldélzetre és fedezd fel a nyitható légfékeket, a forgatható hátsó ágyú, és a nyitható vezetőfülkét, amelyben mindkét figurának, a pilótának és az ágyút kezelőnek is kkialakítottak helyet. A modell természetesen tartalmaz egy állványt is, hogy kiállítható legyen a Hósikló, továbbá matricaív is található a dobozban.

A csomag tartalma:
2 mini figura - a pilóta és a ágyú kezelője
Nyitható légfékek
Forgatható hátsó ágyú
Nyitható vezetőfülke 2 figurának

Állvány
Pisztoly 
Elektronikus távcső
Sisak a pilótának
Sisak az ágyúkezelőnek

 
Kód:  LO75144
Termékszám:  705144
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20