Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75099 Rey Speeder

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75099 Rey Speeder

Vesd bele a világ a Star Wars, és a tapasztalatok váratlan pillanatok tele szórakoztató és kaland kedvenc hősei. Új kiadás LEGO jön egy régóta várt a film Star Wars: The Power ébred. Get akcióba újra és játssz a legjobb jeleneteket a filmből! Készítsd el a saját föld sikló számos kényelmi. Csodálatos eredeti kit örömére gyűjtők és a rajongók a Lego és a népszerű sci-fi kép Star Wars.

LEGO SW

LEGO Star Wars

Fel akcióba új számokat

A csomag tartalmazza a két félelmetes mini figurák - Rey és unkarský vadász egy számszeríjjal. Most lehet összeszerelni Reyin föld sikló, amelynek célja az volt, hogy felmérje a felszínen a sivatagos bolygón. Felszerelt dupla fricska, nyitó tárhely, oldallégzsákok, blaster, elektromos fűrész és a távcső.
A beállított kérem Önt is levehető nyereg, amelynek köszönhetően Rey könnyen mozog a sivatagi dűnék. Kit tartalmaz összesen 193 darab, és a gyermekeknek szánt 7 éves.

Legfontosabb jellemzők

  • Úgy tervezték, hogy a gyerekek 7 éves kortól
  • Ez együtt jár a film Star Wars: The Power ébred
  • LEGO tartalmaz 193 darab együtt
  • A szett tartalma: föld sikló felszereléssel, levehető szánkó, két figurával
  • Méretek: 9 x 14 x 5 cm-es (Sz x H x M)
LEGO SW
Kód:  XXLO1068b
Termékszám:  6100671
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15