Oldal frissítése

LEGO Speed Champions 75892 McLaren Senna

5,0 27 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Speed Champions 75892 McLaren Senna

A Lego Speed Champions két csodálatos világot, az építőjátékok és a versenyautók világát köti össze. A gyerekek megtapasztalhatják az autóversenyzés hangulatát: a valósághű autókat, ha összeomlik egy motor, a sebesség és a győzelem iránti vágyat - mindezt, és még sok mást kínál a Lego Speed Champions. A világ egyik legnépszerűbb készletének segítségével a gyerekek megismerkednek a leggyorsabb autók márkáival, felkészíthetik az autót a versenyre, gondoskodhatnak a hiba nélküli boxkiállásról, végül élvezhetik a győzelem édes ízét.

A Lego Speed Champions legfontosabb jellemzői

  • 7 éves kortól ajánlott
  • A gyerekek részesei lehetnek a versenyautók izgalmas világának
  • Jól ismert márkák valósághű autói
  • Készítsd fel az autódat a versenyre és nyerj!
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Finom motorikus képességek gyakorlása
  • Darabszám - 219

Lego Speed Champions 75892 - McLaren Senna

Ki ne emlékeznek a legendás brazil versenyzőre, Ayrton Sennára? Az iránta való tiszteletből a McLaren róla nevezte el az egyik nagyszerű autóját, amelyet otthon Te magad is megépíthetsz legóból. A McLaren Senna Lego Speed Champions készlet egy figurával, cserélhető üveggel ellátott pilótafülkével, gumiabronccsal szerelt kerekekkel, cserélhető keréktárcsákkal, hátsó spoilerrel és átlátszó lámpákkal érkezik. A szürke, fekete és a narancssárga színeket McLaren és Senna logókkal ellátott design matricákkal egészítheted ki. A McLaren és Pirelli logókat viselő versenyző mellett egy forgó ventilátorral rendelkező aerodinamikai alagút is található a készletben.

Csomag tartalma:
219 kocka McLaren Senna autó építéséhez
Autóversenyző figura öltözékben
Kulcs
Sisak
Aerodinamikai alagút forgó ventilátorral
Matricák
Összeszerelési útmutató
Autó méretei:
4 × 15 × 5 cm
Aerodinamikai alagút méretek:
5 × 6 × 4 cm


Kód:  LO75892
Termékszám:  5702016370966
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05