Oldal frissítése

LEGO Speed Champions 75886 Ferrari 488 GT3 Scuderia Corsa

4,8 12 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Speed Champions 75886 Ferrari 488 GT3 Scuderia Corsa

A Lego Speed Champions két csodálatos világot köt össze: az építőjátékok és legrangosabb márkák versenyautóinak világát. A gyerekek élvezhetik a verseny hangulatát - a realisztikus autókat, a motorok dübörgését, a gyorsaságot és a győzelem iránti vágyat - ezt, és még sokkal többet is nyújt a Lego Speed Champions. A világ legnépszerűbb építőjátékával a gyerekek megismerik a leggyorsabb autók márkáit, az autó felkészítését a versenyre, megtanulnak kifogástalanul beállni a boxba, és végül élvezik az édes győzelmet.

A LEGO 75886 legfontosabb jellemzői

  • 7-14 éves gyerekek számára ajánlott
  • A versenyautók izgalmas világa
  • A jól ismert márkák realisztikus autói
  • Készítsd fel autódat a versenyre, és győzz
  • A Lego építőjáték fejleszti a kreativitást és serkenti a fantáziát
  • A finommotoros készségek gyakorlása
  • A Ferrari 488 GT3 Scuderia Corsa építőkészlet 179 elemet tartalmaz

LEGO Speed Champions - Ferrari 488 GT3 Scuderia Corsa

Miután csatlakoztál a legendás Ferrari csapathoz, ebben a csodás, technikailag korszerű istállóban te, és csak te határozol meg mindent. Szervezd meg a versenyt a nagyszerű Ferrari 488 GT3 Scuderia Corsa és más márkák versenyautói között, és nyerd meg a serleget, vagy tréningezz, esetleg tarts egyszemélyes állóképességi versenyt. Csak így tudhatod meg, mire képes ez a verda!

A csomag tartalma:
1 minifigura - Ferrari "Scuderia Corsa" autóversenyző
Összerakható Ferrari 488 GT3 "Scuderia Corsa", vezetőüléssel a minifigura számára, kivehető szélvédővel, gumiabronccsal felszerelt kerekek, autentikus design részletek, versenyszínek és versenyautós matricák
serleg
Ferrari versenyző sisak

Kód:  LO75886
Termékszám:  5702016110227
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15