Oldal frissítése

LEGO Speed Champions 75910 Porsche 918 Spyder

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Speed Champions 75910 Porsche 918 Spyder

Éljen át egy felejthetetlen utazást egy elegáns változata a Porsche 918 Spyder. Ez össze az autó tökéletes másolata a híres versenyautó. A verseny előtt, ellenőrizze a kerekek és szerelt kerekek. Akkor üljön a volán mögé, és megy teljes gőzzel a pályán. Ride, mint az első cél, és nyerj! Stavebnice kromě vozu obsahuje i minifigurku řidiče a kostkovanou vlajku.


LEGO Speed Champions 75910 Porsche 918 Spyder

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

A sebesség szerelmeseinek

LEGO Speed ??Bajnokok lenyűgözni minden rajongó gyors autók. Lehetővé teszi a versenyt a barátaival a kedvenc autó, amit lehet építeni magának. Detailně propracovaná auta z této edice ti zaručí nekonečnou adrenalinovou zábavu. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

Porsche 918 Spyder

  • összeszerelt autó
  • minifiguránk
  • kulcs
  • kockás zászló
LEGO Speed Champions 75910 Porsche 918 Spyder

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO983
Termékszám:  5702015348423
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10