Oldal frissítése

LEGO Simpsons Ház 71006

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Simpsons Ház 71006

Ez a Simpsons készlet rendkívüli részletességgel büszkélkedhet. Az egyedülálló ház tele van lenyűgöző részletekkel. A házat körüljárva megtalálhatod kedvenc karaktereidet: Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie és Ned Flanders is itt van. Segítségeddel mindegyikük sok kalandot élhet át. 12 éves kortól ajánlott.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyedi modell a Simpson családról
  • 2523 db
  • 6 figura

 

Az elképesztő modellház számtalan lehetőséget rejt a játékhoz. Felemelheted a tetőt, hogy megnézd Homert és Marge-ot, a hálószobát az ágyakkal, Maggie kiságyát, Bart szobáját és gördeszkáját, Lisa szobáját a könyveivel, a fürdőszobát zuhannyal és WC-vel. Felfedezheted a házban lévő konyhát a székekkel, a csempézett padlóval, a sok edénnyel, serpenyővel és más kiegészítőkkel. A nappaliban a tévén láthatod Itchy&Scratchy-t, illetve a lila zongorát. A ház mellett áll az elvehető garázs, amelyben egy komplett munkapad, szerszámos állvány, porszívó, seprű, szerszámok és a családi autó is megtalálható. A sok egyéb tárgy közé tartozik még egy kerti grill, talicska, kerti szék, virágcserép, lapát, kolbász, koktél, stb.

 
 
Kód:  LO1221
Termékszám:  5702015115810
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15