Oldal frissítése

LEGO Ninjago Kai

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago Kai

LEGO olyan jelenség, amely már évtizedek óta a gyerekek játékosan közvetíti az őket körülvevő világot. Lámpa LEGO Ninjago Kai egyedülálló illik majd segíteni a gyermek elalszik és leküzdeni félelmeit sötét sarkokat, és azokat a bátor, mint a kedvenc nindzsák. Alsó lemez könnyű kialakítás LEGO tégla van csavarozva a falra, és nem pattan világító része. Ez hasznos nemcsak köszönhetően különböző módszerek telepítés, hanem amikor a gyereknek szüksége van, hogy manipulálják a fény, ha élén például az éjszakai WC, és azt akarja, hogy az úton. A fény által kiváltott óvatosan nyomja - finoman világítani egy szobát 4 LED világít. Az elemek szerepelnek.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Műszaki adatok:

Ajánlott kor:
6+

Méretek (L x Sz x H):
40 x 100 x 150

súly:
100 g
 

Paraméterek

Világítás

Fényforrás Integrált LED

Méret

Magasság 15 cm
Szélesség 10 cm
Hossz 4 cm

Fényforrás

Fényforrás Integrált LED
Kód:  HRAa4657
Termékszám:  4895028512330

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15