Oldal frissítése

LEGO Ninjago Jay

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago Jay

Kirándulni jársz és kéne egy kistáska az apróságoknak és a nasinak? Próbáld ki a LEGO gyermek hátizsákot. Ez a tökéletes táska utazáshoz óvodás gyermekek számára. Az állítható vállpántoknak köszönhetően a LEGO hátizsák több évig is alkalmas lehet a gyermeknek. A mellkasi öv szintén állítható, így biztosítva a stabilitást. A táska háti része hálós anyag, ezáltal garantált a levegő szabad áramlása és gyermeke nem fog megizzadni. A szülők megnyugtatására táska minden oldalán fényvisszaverő elemek találhatók, melyek mégnagyobb biztonságot garantálnak. A gyerekek is imádják a szép, színes kidolgozást és örülnek, hogy a kedvenc LEGO mesehősüket hordhatják magukkal.                         

 

 

A LEGO Ninjago Jay hátizsák főbb jellemzői

  • Alkalmas óvodások számára
  • Egy nagy zseb, egy kisebb zseb
  • Párnázott és állítható vállpántok
  • Állítható mellkasi öv
  • Fényvisszaverő elemek a táska minden oldalán

A LEGO hátizsák elrendezése

A táskának tökéletes az elrendezése egy óvodáskorú gyermek számára. Egy kedvenc LEGO figura által őrzött nagy zseb, mely tökéletesen alkalmas a holmik tárolására, valamint egy kisebb zseb a nasinak, vagy egyéb fontos apróságoknak. A táska minden oldalán fényvisszaverő elemek találhatóak, melyek garantálják gyermeke biztonságát az utakon.

 

 

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  HRAif4638
Termékszám:  5711013040796

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15