Oldal frissítése

LEGO Ninjago elmúlt 70.738 évben Jutalmak sorsa

LEGO Ninjago elmúlt 70.738 évben Jutalmak sorsa

A tervezők Last Flight Jutalmak sors egy másik egy sor népszerű LEGO Ninjago sorozat, amely örömet a szíve minden fiú. Légy ura Spinjitzu és a mester az ősi és erős harcművészet, amelyben a nindzsák tornádó mozog ugyanabban az időben vezérlő a négy elem: tűz, jég, a föld és a villám. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok. 
Minden ninja hős fedélzetén Rewards sors és a levegőbe csata Morro, a legrosszabb a Phantom Mester és a szél. Nézd meg ezt ikonikus része a hajó - például kivehető tetőpanel, amely Nyina összecsukható műhely és egy repülő motorkerékpár. Emelje fel a hajó egy konzol LAM vitorlát, és lovagolni a csatába. Kerüljük kattogó állkapocs és a farok švihajícímu kísérteties sárkány tűz, és megtámadják a hármas fegyvereket. Felálló kétcsövű pisztolyt szigonnyal, és így aktiválja az átalakulás meghajtót. Drain repülő motorkerékpár Morrova taszítják árnyékos ninja és fenyegető Skreemery. A készlet tartalmaz 9 minifigurát a fegyverek és kiegészítők: Lloyd, Nya Cole harc Wu, Morro, Bansho Mester Blade, Ghost Mester akkord íjász Champion kaszák Ghoultar és kísérteties Ninja Spyder.
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO1047
Termékszám:  5702015347358
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20