Oldal frissítése

LEGO Ninjago Cole

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago Cole

Kirándulni indulsz és gyermekednek szüksége van egy hátizsákra, amelyben magával viheti apró tárgyait vagy rágcsálnivalóját? Akkor próbáld ki a LEGO gyermek hátizsákot! A táska óvódáskorú gyermekek számára alkalmas utazások során. A hátizsák párnázott, állítható vállpántokkal rendelkezik, így a LEGO hátizsák több éven keresztül alkalmas lesz gyermeked számára. Ezen kívül használhatod az állítható mellkasi pántot, hogy biztosítsd a táskát. A LEGO hátizsák hátrésze hálós, így biztosítja a megfelelő szellőzést, és gyermeked háta nem fog izzadni. Ezen kívül a hátizsák fényvisszaverő elemei minden oldalon megtalálhatók. A gyermekeket pedig biztosan lenyűgözi a kedvenc Ninjago Cole mintája.

A LEGO Ninjago Cole hátizsák legfontosabb jellemzői

  • Óvodáskorú gyermekek számára alkalmas
  • Egy nagyobb zseb és egy kisebb zseb
  • Párnázott és állítható vállpántok
  • Állítható mellkasi pánt
  • Fényvisszaverő elemek a LEGO táska minden oldalán

A LEGO hátizsák elrendezése

A LEGO gyermek hátizsák elrendezése praktikus az óvódáskorú gyermekek számára. A hátizsák egy nagyobb méretű fő rekesszel rendelkezik, ahol a gyermekek kincseiket tarthatják, miközben azokat a hátizsákon szereplő kedvenc meseszereplőik őrzik. A táska elülső oldalán pedig egy kisebb zseb található rágcsálnivalók vagy más fontos tárgyak számára. Ezen kívül fontos tulajdonság a fényvisszaverő elem, amelyek a táska minden oldalán helyet kaptak, így gyermekedet minden sofőr észreveszi.

 

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  HRAif4642
Termékszám:  5711013040772

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10