Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70747 Boulder Blaster

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago 70747 Boulder Blaster

LEGO mesterlövész sziklák, gyermekek számára tervezték 7-14 év. Obsahuje 236 dílků včetně třech postaviček bojovníků, a to konkrétně figurku Cole, Zugu a Slevena. A figurák is a különböző eszközök és fegyverek. A készlet is építeni egy csodálatos repülő gép mesterlövész kövek. Sleven az egyik harcos mester Chen. Ez egy kicsit tétova döntések, és fél a kígyóktól. Csak a gondolat, ők lennének az egyikben fordult ideges. Zug egy korábbi szumó birkózó és elájult minden funkciót titkos hadsereg mester Chen. Ő egyike volt a két inkumbens tábornokok. Az ő helyzete és ereje teljesen lehetetlen volt, hogy részt vegyenek a harcokban. De amikor úgy dönt, hogy Zug, megnyerő, nagyon kevesen Ninjago, aki képes megállítani őt. Cole a nindzsa, aki nem beszél sokat, de folytatja a cél mindig, mire van szükség. Ez diszkrét, mégis erős és megbízható. Ez vezérli elemi erejével az ország, és így értékes tagja a csapatnak.

Cole börtönbe barlangokban a szigeten. Ő lesz, hogy minden a készségek és szükség minden természetes erejét átjutni Zuga és Slevena akik fegyveres és készen áll, hogy megakadályozza őt szökését a börtönből. Ha sikerül bejutni a pilótafülkébe egy nagy mesterlövész kövek repülnek el a szigetet. Mielőtt a legyek is támadni a bázis, és kapcsolja Anacondraiů nyolc szuper erős automatikus rakéták por.

Gyermeke lehet építeni egy repülő mesterlövész sziklák és játszani ezt a történetet, vagy testreszabhatja a játék szerint a saját ízlése szerint. A játék adhat a különböző karakterek és a különböző jelenetek és maga lesz az, aki meghatározza a játék folyamán, és a megállapodás megkötésére. A kis harcos, így a saját belátása, hogy ki lesz a győztesek és vesztesek. A készlet segít a gyermeknek, hogy töltse ki a szabadidejében, sőt, lehetővé teszi számára, hogy dolgozzon ki a képzelet és a fantázia. Játszhatsz egyedül, vagy csatlakozzon egy játék a családtagok vagy a barátok. Umožněte svému dítěti být kreativní a využít svoji fantazii a představivost!

Darabszám:
236
Ajánlott kor:
7-14 éves
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO569c
Termékszám:  5702015347440
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10