Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70746 Condraiovy támadó helikopterek

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago 70746 Condraiovy támadó helikopterek

LEGO Condraiovy támadó helikopter célja a gyermekek 7-14 év. Obsahuje 311 dílků včetně třech postaviček bojovníků. Ezek Skylor, Chen Eyezor. A figurák is a különböző eszközök és fegyverek. A készlet is építeni egy csodálatos repülő gépet Condraiová helikopter. Egyikük, Chen nagyon veszélyes. Ez egy kés elem és így nehéz építeni. Egy másik alakja Eyezor egyike a két tábornok címvédő Chen. Bár ez csak az egyik szemét, de van egy szörnyű megjelenése és a viselkedése általában beszél neki. Az utolsó szám a gyönyörű, de veszélyes Skylor. Ő képes lopni többi harcosok túl elemeket, majd egyedül is használható. Karja elsősorban számszeríj

Skylor mozog a fedélzeten rakéta a dzsungel fölött, és Chen Eyezor üldözte a Condraiově helikopter. Skylor kell menekülni, miközben elkerüli a lövedékek rakétákat helikopterek és a törzshálózat, amely képes helikopter lő a szájából. Ještěže má Skylor na svém prknu vysokorychlostní trysky a jakmile padouchové přepnou polohu křídel do útočné pozice, může jím tak uniknout a případně na ně sama zaútočit.

Az utódok építhet a helikopter repül, és játszani ezt a történetet, vagy testreszabhatja a játék szerint a saját ízlése szerint. A játék adhat a különböző karakterek és a különböző jelenetek, és ő lesz az, aki meghatározza a játék folyamán, és a megállapodás megkötésére. A fiatal harcos így saját belátása, hogy ki lesz a győztesek és vesztesek. A készlet segít neki megtölteni a szabad idő, továbbá lehetővé teszi számára, hogy dolgozzon ki a képzelet és a fantázia. Játszhatsz egyedül, vagy csatlakozzon egy játék a családtagok vagy a barátok. Umožněte svému dítěti být kreativní a využít svoji fantazii a představivost!
 

Darabszám:
236
Ajánlott kor:
7-14 éves
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO569b
Termékszám:  5702015347433
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20