Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70744 Airjitzu Wrayth Flyer

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago 70744 Airjitzu Wrayth Flyer

A tervezők Wraythův repülőgép Airjitzu másik egy sor népszerű LEGO Ninjago sorozat, amely örömet a szíve minden fiú. Légy ura Spinjitzu és a mester az ősi és erős harcművészet, amelyben a nindzsák tornádó mozog ugyanabban az időben vezérlő a négy elem: tűz, jég, a föld és a villám. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok. 
Venni, hogy a levegő spirális a levegőbe harci repülőgép, a csodálatos Wraythově Airjitzu. Wrayth kísérteties harcos fegyveres egy fejszével, arany Shuriken, kardok és egyéb fegyverek könyörtelen és harcra kész. Tehát ő hozza a személyes repülőgép, a kapszula rögzítésének mini figura, és húzza a húzózsinórral - minél többet húzni, minél messzebb Wrayth tartományban. A készlet tartalmaz egy mini figura kísérteties harcos Wraytha, konfigurálható launcher rúd LEGO, fricska a propeller, a kapszula a mini figura, rugalmas zsinór és egy sor kiegészítő: Wraythovu ax Phantom Flame, Frost félelem Shuriken 2 arany és 2 kísérteties kard.
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO1053
Termékszám:  5702015347419
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10