Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70735 Ronin R.E.X.

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Ninjago 70735 Ronin R.E.X.

A tervezők Ronin R.EX Ez egy másik népszerű LEGO Ninjago sorozat, amely örömet a szíve minden fiú. Légy ura Spinjitzu és a mester az ősi és erős harcművészet, amelyben a nindzsák tornádó mozog ugyanabban az időben vezérlő a négy elem: tűz, jég, a föld és a villám. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok. 
Fedélzeti R.EX - Ronin Amazing Flying Fortress 2 az 1-ben - Vedd harcba kísérteties ninja. Nyitott pilótafülkében ül Ronin, hogy ellenőrizzék és elkezd felhő. Jako blesk zaútočte na přízračného nindžu Attilu v sedle přízračného draka. Húzza ki a rugalmas kábelt R.EXÉs a lövések Airjitzu repülőgép Kai a levegőbe csatát felfegyverzett bajnok kasza Ghoultarem. Győzd Ghoultara egy fellángolás értékes kard levegő, biztonságosan tárolja a csomagtérben R.EX A készlet tartalmaz 4 mini figura különböző fegyverek: Kai, Ronin, Mester kasza Ghoultar és kísérteties Ninja Attila.
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO1044
Termékszám:  5702015347327
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15