Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70676 Lloyd mechanikus titánja

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Ninjago 70676 Lloyd mechanikus titánja

A LEGO egy fantasztikus, a keleti kultúra, bizalom, erő és harcművészetek, világába vezényel minket a 2011 óta fejlesztett Ninjago sorozattal. A NINJAGO a gonosz erőivel szembeszálló nindzsa hősök csapatáról szóló, gazdag meseuniverzum. A TV sorozattal is rendelkező téma olyan motívumokat jelenít meg, mint a hűség, a barátság és az egyének képességeinek kibontakozása, miközben rengeteg szórakozást is nyújt mindenkinek. A LEGO generációk óta kedvelt úgy a felnőttek mint a gyermekek körében.

A LEGO Ninjago termékek legfontosabb jellemzői

  • 9 éves kortól ajánlot
  • Egyedi megoldások és kombinációk
  • A LEGO generációk óta a kreativitás és a fantázia birodalma •Fejleszti a gyermek építőkészségét
  • Az egész család bekapcsolódhat a játszásba
  • 876 darabos

LEGO Ninjago 70676: Lloyd

V armadon mester és Misako fia feláldozta gyermekkorát, hogy beteljesítse sorsát, és végül Zöld Nindzsává váljon. Az edzés mestereként korához képest sokkal bölcsebb, és Wu nagybátyjához hasonlóan, ő képviseli a nindzsa életmódot. Habár inkább hallgatag típus, Lloyd a csapat igazi vezetője. Most nekik kell megvívnia a gonoszok elleni harcot, és megmenteni a Ninják világát. Ebben segít neki az igazi Titán robot.

Egy igaz harci robot

Az időtlen birodalomba Lloyd titán roboja kísér el. Kerüld el hatalmas katanáit és ugorj el tárcsás kilövői elől! Minden nindzsa képességedre szükséged lesz ahhoz, hogy legyőzd a gonosz ellenségeket. A robotton egy kapszula is van, elrepülhetsz és a magasból támadhatod a gonoszakat.

A titán robot méretei:
37 × 15× 35 cm
A csomag tartalma:
Lloyd minifigura
Zanea FS minifigura
Vex minifigura
Egyéb harcos minifigurák
Kockák a robot megépítéséhez, markoló kezekkel, kilőhető kapszulával, csillagkilövővel, állítható szárnyakkal, 2 kilovővel.

Kód:  LO70676
Termékszám:  5702016365535
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10