Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70675 Katana 4x4

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Ninjago 70675 Katana 4x4

A LEGO Ninjago egy pillanat alatt magával ragadja a csemetédet az akciókkal és kalandokkal teli világba, és órákon át elszórakoztatja! A Ninjago egy népszerű TV-sorozaton alapul, amelyben bátor nindzsák küzdenek az ellenségeik ellen, akik megpróbálják elpusztítani a világukat. Gyermeked örömmel fogadja a találkozást a híres szereplőkkel, és hogy játszhat a Spinjitzu játékkal. Az építőkészlet elsősorban a fantázia, a kreativitás és a képzelőerő fejlesztését segíti elő, és 8 éves kortól ideális a kis kalandorok számára.

LEGO Ninjago főbb jellemzői

  • A készlet 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • Akcióval és kalandokkal teli világ
  • A TV sorozat ihlette LEGO
  • A nindzsák izgalmas harca az ellenségek ellen
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a fantáziát
  • Fejleszti a kézügyességet
  • PLUS útmutató a LEGO Life applikációban a könnyebb és intuitívabb építéshez
  • Az építőkészlet 450 elemet tartalmaz

LEGO Ninjago 70675: Katana 4×4

Hogyan fogod megszerezni a Spinjitzu tekercset? Ne add fel! Kai és Nya segítségével, támadást indíthattok a 4 x 4 katana nindzsa járgánnyal, mely 2 kilövővel, csillagalakú pengével és gallytörővel, fegyvertárral, arany felnikkel, lángcsóvákat lövellő turbómotorral és zászlóval van felszerelve. Győzd le Chart és a Pyro harcosokat és a tekercs máris a tiéd! Különféle kiegészítők, fegyverek és Nya tornádó pörgettyűje teszi teljessé a kalandot. Játszd el a sorozat jeleneteit, és győzz! A könnyebb és intuitívabb építéshez letöltheted okostelefonra és táblagépre a PLUS útmutatót, amely a LEGO Life alkalmazásban érhető el.

Katana 4×4 mérete:
8 × 21 × 13 cm
Csomag tartalma:

Kai minifigura

Nya minifigura

Char minifigura

Pyro Destroyer minifigura

Pyro Slayer minifigura

Építőelemek a 4 x 4 katana megépítéséhez, mely nyitható pilótafülkével, csillagalakú pengével és gallytörővel, 2 kilövővel, fegyvertárral, arany felnikkel, turbómotorral, lángcsóvákkal és zászlóval van felszerelve

Spinjitzu tekercs tartó

Kai ezüst-arany katanája

Char kígyó jogarja

Pyro Destroyer ostorja

Pyro Slayer kardja

Kai katana tartója

Kai FS tornádó pörgettyűje

Char kígyófarka

Pyro Destroyer pajzsa

Pyro Slayer páncélja


Kód:  LO70675
Termékszám:  5702016365528
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10