Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70659 Spinjitzu Kai

5 1 értékelés

LEGO Ninjago 70659 Spinjitzu Kai

A LEGO Ninjago egy szempillantás alatt elkalauzolja gyermekeidet egy kalandokkal és akcióval teli világba, amely garantáltan hosszú órákra elszórakoztatja őket! A Ninjago játékot a népszerű TV sorozat inspirálta, amelyben a bátor nindzsák megpróbálják legyőzni ellenségeiket, akik a világ elpusztítását tűzték ki célul. A gyerekek biztosan izgatottan várják, hogy újra találkozzanak a már jól ismert karakterekkel, illetve, hogy kivehessék részüket a Spinjitzu harcművészetből. A játék elősegíti a képzelőerő, a kreativitás és a fantázia fejlődését, éppen ezért 7 éves kortól alkalmas a kis kalandorok számára.

LEGO Ninjago 70659 Spinjitzu Kai főbb jellemzői

  • A készlet 7 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • Egy akcióval és kalandokkal teli világ
  • A LEGO játékot a TV sorozat ihlette
  • A nindzsák izgalmas harca az ellenséggel
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a fantáziát
  • Fejleszti a kézügyességet
  • A Spinjitzu Kai építőkészlet 97 elemet tartalmaz

LEGO Ninjago - Spinjitzu Kai

Próbáld ki Kai tüzes pörgettyűjét, versenyezz a barátaiddal és hozzatok létre új kihívásokat. Lehetőséged van 3 további elemmel gazdagítani a tűztornádó pörgettyűt - támadó, védekező és gyors módokban próbálhatod ki magadat, a még nagyobb szórakozásért. A támadó módot 4 tüzes katana teszi teljessé, a védekező módban négy tüzes fegyver, míg a gyors módban 4 dárda áll rendelkezésedre. Engedd szabadjára kreativitásodat a LEGO Ninjago készletével és tervezz izgalmas Spinjitzu versenyeket, hiszen a képzeletednek semmi sem szabhat határt!

Csomag tartalma:

Kai minifigura ezüst színű katanával

Tűztornádó pörgettyű

Megépíthető tartó a 3 különböző kiegészítőhöz

Kód:  LO70659
Termékszám:  5702016367270
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05