Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70653 Firstbourne

LEGO Ninjago 70653 Firstbourne

A LEGO Ninjago egy pillanat alatt magával ragadja a csemetédet az akciókkal és kalandokkal teli világba, és órákon át elszórakoztatja! A Ninjago egy népszerű TV-sorozaton alapul, amelyben bátor nindzsák küzdenek az ellenségeik ellen, akik megpróbálják elpusztítani a világukat. Gyermeked örömmel fogadja a találkozást a híres szereplőkkel, és hogy játszhat a Spinjitzu játékkal. Az építőkészlet elsősorban a fantázia, a kreativitás és a képzelőerő fejlesztését segíti elő, és ideális a kb. 9-14 év közötti kis kalandorok számára.

A LEGO 70653 legfontosabb jellemzői

  • 9-14 éves gyermekek számára alkalmas készlet
  • Akcióval és kalandokkal teli világ
  • TV sorozat ihlette LEGO készlet
  • Nindzsák izgalmas harca az ellenségeik ellen
  • A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • A Firstbourne készlet 882 darabos

LEGO Ninjago - Firstbourne

A gonosz ellenség elhatározta, hogy megkaparintja a sárkány értékes kincsét. De először próbálja elkapni a Firstbourne-t egy pulykacombot használva csaliként. Vajon sikerül becserkészniük és láncra verni a sárkányok anyját a helikopterből? Segíts Kai-nak és Cole-nak, hogy ez ne történjen meg, és a kincse ne kerüljön illetéktelenek keze közé. De vigyázz az ellenséges fegyverekkel! Hidd el, ezzel a LEGO modellel a szórakozás soha nem ér véget!

A csomag tartalma:
6 minifigura - Kai, Cole, Heavy Metal, Jet Jack, Chew Toy, Muzzle
Firstbourne sárkány a minifigurákhoz való levehető nyereggel, mozgatható szárnyakkal, mozgó állkapocs, nyak és láb, csapkodó farok funkcióval
Vadászhelikopter miniatűr pilótafülkével, forgó rotorral, 2 kilövővel és lánccal
Talapzat levehető sárkány sisakkal és sárkány mellvérttel
fegyverek - Kai gyűjthető sárkánycsont kardja, 2 tanto kés, Cole kalapácsa, Heavy Metal láncpuskája, Jet Jack összeszerelhető kardja, Muzzle 2 megépíthető katanája
tartozékok - Jet Jack jetpackje, Chew Toy pajzsa, pulykacomb és pulykasült

Kód:  LO70653
Termékszám:  5702016110685
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15