Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70650 A Sors szárnya

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago 70650 A Sors szárnya

A LEGO Ninjago azonnal bevonja gyermekeidet a kalandokkal teli játékok világába, és órákon át tartó szórakozást biztosít! A Ninjago egy népszerű TV-sorozat alapján készült, ahol a bátor nindzsák a világukat elpusztítani próbáló ellenséggel harcolnak. Gyermeked örömmel fogadja a találkozást a híres szereplőkkel, és hogy játszhat a Spinjitzu játékkal. Az építőkészlet elsősorban a fantázia, a kreativitás és a képzelőerő fejlesztését segíti elő, és ideális a kb. 6-14 év közötti kis kalandorok számára.

A LEGO Ninjago 70650 fő jellemzői

  • Kb. 6-14 éves gyermekek számára alkalmas készlet
  • Akcióval és kalandokkal teli világ
  • TV-sorozat ihlette LEGO készlet
  • Nindzsák és ellenségeik közötti izgalmas küzdelem
  • A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • A Sors szárnya építőjáték 181 elemet tartalmaz

LEGO Ninjago A Sors szárnya

Sugárhajtású Jack a ritka Sárkánycsont Pengével menekül. Segíts Kai-nak bejutni a Sors szárnyába, hogy gyorsan az ellenség háta mögé kerülhessen és visszaszerezhesse a ritka kardot! Használd a rugós kilövőket a Sugárhajtású Jack elleni harcban - de légy óvatos, nehogy lesújtson a dárdája! A képzelet nem ismer határokat, így te is létrehozhatod a saját építményeidet és izgalmas történeteidet.

Tartalma:
2 minifigura - Kai, Sugárhajtású Jack
Sors szárnya sugárhajtású repülőgép egy nyitott, minifigurának szán pilótafülkével, 2 rugós kilövő, 2 korongvető, 2 levehető, szárnyakra szerelt katana
talpazat levehető Sárkánypáncél elemekkel
fegyverek - Kai 2 katanája, Jet Jack dárdája
Sugárhajtású Jack hátirakétája

Kód:  LO70650
Termékszám:  5702016109856
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15