Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70641 - Nindzsa éjjeli lopakodó

5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Ninjago 70641 - Nindzsa éjjeli lopakodó

A LEGO Ninjago gyermekedet azonnal a kalandok világába repíti, és több órás szórakozást kínál. A Ninjago sorozatot a híres és kedvelt TV-sorozat ihlette, amelyben a bátor nindzsák küzdenek és védelmezik a világukat az ellenség ellen. Gyermeked imádni fogja az ismert karaktereket és a Spinjitzu játékot. Az építőjáték serkenti a képzelőerőt és a fantáziát, ösztönzi a kreativitást. A készlet 9–14 év közötti gyermekeknek ajánlott.

A LEGO Ninjago 70641 legfontosabb jellemzői

  • A készlet 9–14 év közötti gyermekek számára ajánlott
  • Egy akciókkal és kalandokkal teli világ
  • A LEGO TV-sorozat ihlette
  • Izgalmas küzdelem a nindzsák ellenségei ellen
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Gyakoroltatja a finommotorikus készségeket
  • A Nindzsa éjjeli lopakodó készlet 522 építőelemet tartalmaz

LEGO Ninjago – Nindzsa éjjeli lopakodó

Ultra Violet kő turbómotorján menekül az Oni Gyűlöletmaszkkal, amelyet meg kell szerezned ahhoz, hogy legyőzhesd Ultra Violetet!  A Nindzsa éjjeli lopakodóval ez egyszerű feladat, csak használd a gyors üzemmódot az üldözéshez, majd, ha hatótávon belülre kerültél, kapcsolj át támadó módba. A gyorskilövővel menet közben is könnyen tüzelhetsz, így csak el kell kerülnöd Ultra Violet buzogányát, és a győzelem szinte teljesen biztos. Sőt, ha elég okos vagy ahhoz, hogy együttműködj Nya-val, akkor igazán gyerekjáték lesz megszerezni a maszkot. A fantáziának semmi sem szab határt - ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

A készlet tartalma:
- 3 minifigura - Lloyd, Nya, Ultra Violet
- Nindzsa éjjeli lopakodó nyitható pilótafülkével, 2 kardtartóval, gyors és támadó üzemmóddal, 2 kihajtható, menet közben tüzelő gyorskilövővel és arany színű kardpengékkel
- egy kő motorkerékpár, amelynek ülésére ráültethető a minifigura
- fegyverek - Lloyd 2 katanája, Nya lándzsája és 2 katanája, Ultra Violet buzogánya

Kód:  LO70641
Termékszám:  5702016109818
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15