Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70640 G.F. Központ

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Ninjago 70640 G.F. Központ

A LEGO Ninjago egy szempillantás alatt akciódús és kalandokkal teli világba kalauzolja gyermekedet, és órákig tartó szórakozást nyújt neki! A Ninjago a közkedvelt TV-sorozatból indul ki, amelyben a bátor nindzsák harcolnak ellenségeikkel, akik megpróbálják elpusztítani világukat. Gyermeked biztosan örömmel fogadja majd az ismert figurákkal való találkozást, és hogy Spinjitzut is játszhat. A építőjáték különösen a fantázia, kreativitás és képzelet fejlesztésében segíthet, és ideális 8 és kb. 14 év közötti kis kalandorok számára. 

A LEGO Ninjago 70640 legfontosabb jellemzői

  • Építőjáték 8 és kb. 14 év közötti gyermekek számára
  • Akciódús és kalandokkal teli világ
  • A TV-sorozat ihlette LEGO
  • A nindzsák és ellenségeik közötti izgalmas harcok
  • A LEGO építőjáték fejleszti a kreativitást és fantáziát
  • A finommotoros készségek gyakorlása
  • A G.F. központ építőjáték 530 darabot tartalmaz

LEGO Ninjago - G. F. Központ

A G.F. központban van elrejtve az Oni gyűlöletmaszk, amelyet meg kell szerezni ahhoz, hogy Ultra Violet és egyéb ellenségek még több gonoszságot tudjanak cselekedni általa. A központot meg kell támadni Lloyddal és Zane-nel, akik bátor Kígyójaguárnak lesznek álcázva. Pörgesd meg Lloyd pörgettyűjét a kötél meghúzásával, törd be a kaput és terítsd le az ellenségeket. Ezután elég felborítani az ATM-et, és a maszk a tied lesz. Vigyázz azonban a földalatti dódzsó mozgó falaival és a forgó fegyvereivel! A fantáziának semmi sem szabhat határokat, ezzel a készlettel minden bizonnyal saját és eredeti, meglepetésekkel teli történetet találsz majd ki.

A készlet tartalma:
5 minifigura - Lloyd, Kígyójaguár, Ultra Violet, Nails, Gonosz Skip
központ - mozgó oldalak, feljárat, robbanó fal, Oni gyűlöletmaszk, forgó pengék, pörgethető kerék minifigurának való hellyel, forgó kalapácsok, ATM, rész Garmadon fiainak jelével, műhely Oni motorkerékpárral
Spinjitzu pörgettyű - összecsukható tartóval, kapszulával minifigura számára, kötéllel
fegyverek - Lloyd dobócsillagai, a Kígyójaguár 2 katanája, Ultra Violet 2 sai tőre, Nails katanája, Gonosz Skip katanája és feszítővasa
 

Kód:  LO70640
Termékszám:  5702016108910
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20