Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70638 - Katana V11

5 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Ninjago 70638 - Katana V11

A LEGO Ninjago gyermekedet azonnal a kalandok világába repíti, és több órás szórakozást kínál. A Ninjago sorozatot a híres és kedvelt TV-sorozat ihlette, amelyben a bátor nindzsák küzdenek és védelmezik a világukat az ellenség ellen. Gyermeked imádni fogja az ismert karaktereket és a Spinjitzu játékot. Az építőjáték serkenti a képzelőerőt és a fantáziát, ösztönzi a kreativitást. A készlet 7–14 év közötti gyermekeknek ajánlott.

A LEGO Ninjago 70638 legfontosabb jellemzői

  • A készlet 7–14 év közötti gyermekek számára ajánlott
  • Egy akciókkal és kalandokkal teli világ
  • A LEGO TV-sorozat ihlette
  • Izgalmas küzdelem a nindzsák ellenségei ellen
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Gyakoroltatja a finommotorikus készségeket
  • A Katana V11 készlet 257 építőelemet tartalmaz

LEGO Ninjago - Katana V11

Luke Cunningham a csatorna mentén száguld motorkerékpárján, és már csaknem eltűnik a szem elől ... de te el tudod őt kapni Kai és tökéletesen felszerelt Katana V11 csónakja segítségével! Csak állítsd a csónakot gyors módba, majd amikor Luke mellé értek, hajtsd ki a gyorsítókat és aktiváld a támadó módot. Így azonnal elérhetővé válik a rugós működtetésű kilövő, amellyel megállíthatod Luke-ot. A teljes győzelemhez fogd Kai katanáját, és készülj fel egy kegyetlen párbajra. Vajon ki nyer majd? A fantáziának semmi sem szab határt - ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

A készlet tartalma:
2 minifigura - Kai és Luke Cunningham
- Katana V11 csónak gyors és támadó móddal, nyitható vezetőfülke, kihajtható gyorsítók, 2 rejtett rugós működtetésű kilövő, nyitható tároló, arany színű nindzsa kard, átlátszó lángot kilövellő kipufogó
- városi motor a minifigurához való üléssel és áttetsző lángot kilövellő kipufogóval
- fegyverek – Kai 2 katanája és Luke Cunningham katanája

Kód:  LO70638
Termékszám:  5702016108897
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15