Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70637 Cole - Spinjitzu mester

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago 70637 Cole - Spinjitzu mester

A LEGO Ninjagoval gyermeked egy szempillantás alatt az akciódús kalandok kellős közepén találja magát, és hosszú órákon át nagyszerűen szórakozik majd! A Ninjagot a népszerű TV-sorozat ihlette, amelyben a bátor nindzsák a világukat elpusztítani szándékozó ellenségeik ellen harcolnak. Gyermeked boldogan veszi majd kézbe a híres karaktereket, és örömmel játszik Spinjitzut. A készlet fejleszti a fantáziát, a kreativitást, valamint a képzelőerőt, és ideális választás a 6-14 éves kis kalandorok számára.

A LEGO Ninjago 70637 legfontosabb jellemzői

  • A készlet alkalmas 6-14 éves gyermekek számára
  • Akcióval és kalandokkal teli világ
  • LEGO készlet, amelyet a TV sorozat ihletett
  • Izgalmas harc a nindzsák és ellenségeik között
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Finom motorikus készségek gyakorlása
  • A Cole építőjáték - Spinjitzu mester 73 darabot tartalmaz

LEGO Ninjago - Cole - Spinjitzu mester

A fekete nindzsa Cole segítségével képességeidet egy újabb szintre emelheted. Egyszerűen tedd bele a kapszulába a surikenjeivel együtt, rögzítsd a pörgettyűhöz és oldd ki a zsinórt. A pörgettyűvel megtanulhatsz nagyszerű trükköket, mint pl. a Zent, a Bakugrást, a Pörgést, a Driftet és még sok mást. Hívd csatába a többi nindzsa harcost, és harcoljatok meg a legjobb Spinjitzu mester címért. Számos trükköt és inspirációt találhatsz az interneten, és tedd valóban végtelenné a fekete nindzsa szórakozást!

Tartalma:
Minifigura Cole
Spinjitzu pörgettyű, összerakható LEGO tartóval, kapszula a minifigura részére, kioldó zsinór, fegyvertartó állvány kalapáccsal
További fegyverek - két Cole suriken

Kód:  XXLO70637
Termékszám:  5702016110777
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05