Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70626 A végzet hajnala

Kiegészítők a termékhez

LEGO Ninjago 70626 A végzet hajnala

A LEGO Ninjago gyermekét azonnal a kalandok világába varázsolja és több órás szórakozást kínál. A sorozatot a híres és kedvelt TV-sorozat ihlette, amelyben a bátor ninják küzdenek és védelmezik a világukat az ellenség ellen. Gyermeke imádni fogja az ismert karaktereket és a Spinjitzu játékot. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget. A sorozat 7-14 év közötti gyermekeknek ajánlott.

Legfontosabb jellemzők

  • 8 és 14 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • Kalandokkal teli ninja világ
  • TV-sorozat ihlette
  • Izgalmas küzdelem az ellenség ellen
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finom motorikus készséget
  • Darabszám 704

LEGO Ninjago - A végzet hajnala

Siess a kísérteties Vermillion mocsári erődhöz, ahol az időikrek, Acronix és Crux fogva tartják Wu mestert! Kerüld el a Kígyórobot veszélyes, suhogó farkát és szemlövedékeit! Ugorj el az erőd tetejéről leeső tojások elől és szabadítsd ki Wu mestert a börtönéből! De légy figyelmes — az időikreknek négy időpengéjük van, és éppen behelyezik azokat a robot időportáljába! Állítsd meg őket, mielőtt megpörgetik a portált és irányítani tudják az időt!

A csomag tartalma:
6 minifigura - Lloyd, Jay, Acronix, Crux, Blunck parancsnok és Wu mester
Kígyórobot részei - pilótafülke két minifigurának, szem lövés funkcióval, mozgó fej és karok, erős farok, két nagy beolvasható kard és forgó időportál négy hellyel az időpengéknek, amely a készlet része - Időgyorsító (zöld), Időlassító (kék), Időmegállító (piros) és Idővisszafordító (narancssárga)
Mocsári erőd részei - tojás, tojás dobáló funkció, nyitható börtön, különböző dekorációs elemek, beleértve a harcosok zászlóját, nád a mocsárból és kígyók
Lloyd két katanája
Jay két katanája
Balta
Blunck parancsnok kardja
Időikrek, Acronix és Crux csuklyája
Blunck parancsnok sisakja
Ezen kívül hat vörös kígyó

Kód:  LO1519
Termékszám:  5702015865838
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15