Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70624 Vermillion, a betolakodó

Kiegészítők a termékhez

LEGO Ninjago 70624 Vermillion, a betolakodó

A LEGO Ninjago gyermekét azonnal a kalandok világába varázsolja és több órás szórakozást kínál. A sorozatot a híres és kedvelt TV-sorozat ihlette, amelyben a bátor ninják küzdenek és védelmezik a világukat az ellenség ellen. Gyermeke imádni fogja az ismert karaktereket és a Spinjitzu játékot. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget. A sorozat 7-14 év közötti gyermekeknek ajánlott.

Legfontosabb jellemzők

  • 8 és 14 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • Kalandokkal teli ninja világ
  • TV-sorozat ihlette
  • Izgalmas küzdelem az ellenség ellen
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finom motorikus készséget
  • Darabszám 313

LEGO Ninjago - Vermillion, a betolakodó

Ez nem lesz könnyű feladat! Csatlakozz Zane-hez a mocsárban, de légy résen — Raggmunk parancsnok és Slackjaw járőrözik a területen lenyűgöző Vermillion betolakodójuk fedélzetén! Hajolj el az óriási tojás elől, amelyet a tank kettős katapultjából lőnek ki! És ne felejts el elbújni a korlát mögött, máskülönben leüthetnek vele! Mindent meg kell tenned, hogy az Időlassító penge ne kerülhessen az ellenség kezébe!

A csomag tartalma:
3 minifigura - Zane, Raggmunk és Slackjaw parancsnok
Vermillion részei - két pilótafülke a minifiguráknak, dupla katapult a tojásokra, két tojás áttetsző vörös kígyóval, gumiszalag, dísztárgyak, három vörös kígyó és egy fél piros kígyó
Fát, követ és nádat tartalmazó akadály
Áttetsző zöld Időlassító kard
Zane katanája
Raggmunk parancsnok baltája és kardja
Slackjaw parancsnok kardja
Raggmunk és Slackjaw parancsnok sisakja

Kód:  LO1517
Termékszám:  5702015865852
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20