Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70588 Titanium Ninja Tumbler

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Ninjago 70588 Titanium Ninja Tumbler

Lego Ninjago azonnal felhívni a gyerekek világába, és a kaland, és képes szórakoztatni, még az óra! Ninjago a népszerű TV-sorozat, amelyben a bátor ninja elleni küzdelem ellenséget, akik megpróbálják elpusztítani a világot. Gyermeke lesz lelkes a találkozó jól ismert karakterek, és akkor képes lesz arra, hogy a játék Spinjitzu. A készlet segítségével fejleszthető, különösen a képzelet, a kreativitás és a fantázia, és ideális a kis kalandorok 6-14 év.

legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas éves gyermekek 7-14 év
  • A világ tele van, és a kaland
  • Ihlette TV-sorozat
  • Izgalmas küzdelem ellenségei ellen nindzsák
  • Fejleszti a kreativitást és elősegíti, képzelet
  • Gyakorolja a finom motoros készségek
  • Darabszám 342

Titán ninja jumper

Nindroid szíjazott hátad fúvókák, és megtámadják a titán ninja jumper, úgyhogy készülj, hogy képes legyen ellentámadást! Lő rakétákat titán rugó ninja jumper, majd húzza ki Zane repülőgép képes legyen Nindroidem versenyezni légiharc. Azonban, azt fogja tűz a fényképezés és a támadó Techno-pengék. Meg kell majd ügyesen elkerülni ezeket a támadásokat. Végül, az egyik a gonosztevők érdekes, és közel egy börtön titán Ninja Hop-Frog!

A csomag tartalma:
3 mini figura - Zane 2 Nindroidy
Jármű titán Ninja jumper - nyitó pilótafülke, 4 kerék gumi abroncsok, 2 rejtett rugós rakéták, 2 mozdulattal levehető börtön
Zane levehető repülőgép arany ninja pengék
Nindroidů fúvókák 2 levehető kard
2 Zane arany csillag
launcher
techno-penge Nindroidů

Kód:  LO1334
Termékszám:  5702015643405
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10